Cătălin Botezatu nu are timp de „iubirea” lui. Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească muza designerului, studenta la Medicină

Sursă foto: Instagram/ Catalin Botezatu, Alexandra Doicescu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Catalin Botezatu, Alexandra Doicescu

Cătălin Botezatu a oferit câteva detalii despre trăsăturile pe care ar trebui să le aibă iubirea vieții sale. În ultimul timp, designerul s-a afișat cu Alexandra Doicescu, o studentă de 25 de ani, la Medicină. 

Cătălin Botezatu se pregătește de un mare eveniment în modă, motiv pentru care trebuie să plece la Veneția. După cum a mărturisit cu ocazia unui interviu, designerul va pleca singur, iar așteptările fanilor lui au fost înșelate, mai ales că în ultimul timp se afișase cu Alexadra Doicescu, o studentă la Medicină. Surpriza și mai mare a venit în urma descrierii făcute de Cătălin Botezatu asupra iubirii sale perfecte, iar acesta transmite că nu contează atât de mult aspectul exterior, cât este vorba despre personalitate. 

“Da, sunt îndrăgostit, dar nu am timp! La o femeie nu contează foarte mult ambalajul, pentru că e perisabil, dar să îi placă să călătorească și să aibă simțul umorului, așa o văd pe femeia de lângă mine!”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Ciao.

Alexandra Doicescu îi este foarte recunoscătoare

În urma acestei declarații multe întrebări se nasc, majoritatea în privința muzei sale, iar principala este „Întrunește Alexandra Doicescu aceste criterii?”. Din păcate, mai multe informații nu au fost oferite, însă tânăra model este foarte recunoscătoare față de Cătălin Botezatu, pe care îl admiră și îl apreciază. Cu ocazia împlinirii unui an de când se cunosc, studenta a venit cu o declarație interesantă, pe rețele de socializare.

„S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile. Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri. Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta! Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns!

Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, a fost declarația Alexandrei Doicescu.

Cătălin Botezatu pleacă singur la Veneția

Cu atât mai mult, cu ocazia aceluiași interviu, celebrul designer va petrece nopțile în grija unui hotel de lux, alături de alte personalități din lumea modei.

“Absolut singur plec la Veneția, dar am acolo foarte mulți oameni din staff-ul organizatorilor, Grace, pe care o iubesc, nu am timp nici să dorm, deși stau într-un hotel superb poate mă întâlnesc cu Carla Bruni! Anul trecut  am avut șansa să ne bem cafeaua la același hotel și chiar s-au făcut tot felul de paparazzi pe acolo între mine și Carla Bruni dar o cunoșteam dinainte. Probabil că voi avea șansa în seara asta și mâine să stau alături de staff-ul  lui  Georgio Armani pentru că sunt toți cazați acolo, și Carla, draga mea, Carla! (râde) Nu știu, efectiv mâine va fi puțin liber (n.r.: azi), de mâine seară încep repetițiile, joi este balul , iar a doua zi, vineri la ora 6 am avion și vin în țară!”, a mai adăugat Cătălin Botezatu pentru sursa precizată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 31 aug 2023, 22:36 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience