Cătălin Botezatu nu vorbește de un an cu tatăl său: „Mă macină acest subiect. E prima oară când îl vorbesc public”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, captură video Youtube
Descriere foto: Cătălin Botezatu, captură video Youtube

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu părinții săi.

Cătălin Botezatu a fost prezent în cadrul emisiunii online realizate de Cristina Șișcanu, unde și-a deschis sufletul și a făcut mai multe mărturisiri emoționante din viața sa. Unul dintre episoadele cele mai grele din viața celebrului creator, despre care vorbește cu dificultate, este relația dintre el și tatăl său. Părinții săi au decis să divorțeze în urmă cu mai mult timp, iar Cătălin Botezatu nu a mai vorbit cu părintele său de un an de zile. Chiar dacă recunoaște faptul că nu există un motiv fondat pentru care aceștia să fi rupt legătura, creatorul de modă spune că sunt la mijloc niște principii care îi ține depărtați. 

„Părinții mei s-au despărțit când eu aveam 16 ani. Nu am suferit, cred că mi-am dorit acest lucru, pentru că erau scandaluri, întotdeauna am ținut cu mama, dar îl iubesc foarte mult și pe el.

Am vorbit cu el până de curând, dar se mai supără, e mai bătrân. Dacă i-am greșit tatălui cu ceva, îl rog să mă ierte. Nu a fost intenționat și nu este. Sunt niște căpoșisme ale bărbaților maturi. Nu ne vorbim nici acum, el a hotărât să fie așa… Dintr-o prostie. De un an e așa. Mi-a reproșat prostii.

Ăsta e unul dintre motivele pentru care ne certăm, pentru că nu merg la el. Nu am vrut să merg la el. Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici Alexandru' (n.r. – copilul soției lui Constantin), e dureros. I-am zis – Tată, mă cheamă Cătălin! Și o luăm de a capăt. Mă macină acest subiect. E prima oară când îl vorbesc public. L-am sunat și de ziua lui anul acesta și nu mi-a răspuns. Mama îl iubește și acum.”, a susținut Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii prezentate de Cristina Șișcanu.

VEZI și: Cătălin Botezatu, detalii cutremurătoare din lupta cu cancerul: „Eram ciuruit, efectiv. „Mor?” Le ziceam la fete”

 

Cătălin Botezatu și tatăl lui, diagnosticați cu aceeași boală

Mai mult, designerul a dezvăluit faptul că atât tatăl său, cât și el au fost operați chiar în aceeași zi, de același tip de cancer. 

„Tata s-a îmbolnăvit înainte de a mă îmbolnăvi eu, tot de un cancer. Și a trecut prin multe operații. Ultima prin care a trecut, el nici nu știe, cred, în ziua în care eu mă operam în Turcia de de acest cancer, el era operat în România, tot de cancer, de cancer la plămâni. Dar e sănătos.”, a adăugat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi. Ce durere ascunde celebrul designer: „N-am spus-o niciodată”

 

Designerul are doi copii

Chiar dacă nu se cunosc prea multe detalii din viața personală a designerului, acesta a ales să vorbească puțin și despre cei doi urmași pe care i-a lăsat în urmă. Cătălin Botezatu este și astăzi unul dintre cei mai râvniți bărbați din România, însă acesta nu a găsit încă o femeie cu care să-și petreacă tot restul vieții. cu toate acestea, vedeta are doi copii, pe care i-a făcut în tinerețe. Acesta nu a vrut să spună dacă cei doi au fost o greșeală, însă spune că a fost o perioadă a vieții sale în care a fost luat de val. 

„Mi-ar fi plăcut să mai fac un bebe. Chiar mă gândeam anul trecut să am o fetiță. Îmi plac copiii, dar nu mă văd atât de responsabil să am grijă de ei acum. Eu am doi băieți. Țin legătura cu ei. Mulți bărbați fac lucruri atunci când sunt duși de val, iar eu am fost tânăr atunci.”, a mai dezvăluit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, detalii despre regimul său alimentar. Ce nu mai mănâncă designerul: „Am eliminat multe”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel