Cătălin Botezatu, detalii cutremurătoare din lupta cu cancerul: „Eram ciuruit, efectiv. „Mor?” Le ziceam la fete”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, “După faptă și răsplată!”
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, “După faptă și răsplată!”

Cătălin Botezatu a dezvăluit detalii dureroase din perioada în care se confrunta cu cancerul la colon.

Cătălin Botezatu a trecut printr-o mare cumpănă în trecut, când s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Celebrul designer a fost diagnosticat cu cancer la colon și, timp de un an, a încercat să pună capăt chinurilor și suferinței cauzate de această boală crâncenă. Acesta a apelat la ajutorul medicilor specialiști a unei clinici din Turcia și, chiar dacă știa că este pe mâini bune, designerul tot a cedat, la un moment dat. Totuși, credința a fost mai presus de toate, recunoaște Cătălin Botezatu, care spune că doar cu ajutorul lui Dumnezeu a reușit să-și țină psihicul sănătos și să-și ajute trupul să treacă peste această grea lovitură.

„La boli de genul ăsta, cel mai important e să crezi în Dumnezeu și să fii tu foarte puternic. Contează să fii tu foarte optimist, foarte pozitiv, să crezi, să îți dorești să trăiești. Restul o fac medicii și aparatura de performanță, altfel nu reușești. Am văzut oameni care au avut operații mult mai ușoare, dar din cauza psihicului, au murit. E grav! Dar am trecut și am trecut destul de greu. Un an de zile a fost groaznic, eu nu prea stau bine cu venele.

Eram ciuruit, efectiv. Când vedeam că trebuie să mai îmi facă o altă gaură să mi se ia sângele. În fiecare dimineață mi se lua sânge, eram monitorizat. Spitalele în care am fost eu le numesc spitale tip NASA, sunt ceva extraordinar, dar datorită lor sunt aici”, a mărturisit Cătălin Botezatu, în emisiunea După faptă și răsplată, moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV, potrivit Fanatik.

VEZI și: Cătălin Botezatu a desemnat cea mai bine îmbrăcată româncă. Cine l-a dat pe spate pe designer

 

Operația a durat aproximativ șase ore

Cătălin Botezatu a stat pe masa de operație timp de șase ore, în care a fost aproape conștient de lucrurile care i se întâmplau. Acesta era destul de speriat de acea operație, motiv pentru care le întreba constant pe asistente dacă va mai trăi. Din fericire, celebru designer a urmat toată schema de tratament pe care o impune această boală și s-a recuperat total.

Totuși, în prezent, acesta se confruntă cu probleme cardiace, motiv pentru care are montate cinci stenturi la inimă. 

„Mor? Spuneți-mi, le ziceam la fete, iar ele îmi ziceau că nu mor. Operația a durat șase ore și a fost aproape pe viu.”, a mai declarat Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii. 

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi. Ce durere ascunde celebrul designer: „N-am spus-o niciodată”

 

Cătălin Botezatu urmează un regim alimentar strict

Din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în trecut, dar care îi mai dau bătăi de cap și astăzi, Cătălin Botezatu se ghidează în fiecare zi după un regim alimentar destul de strict. Dacă înainte, avea câteva alimente pe care le consuma frecvent, acum designerul abia dacă se mai atinge de ele. 

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general ... mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.”, a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Cătălin Botezatu a declarat și faptul că se simte foarte bine și că respectă cu grijă regimul alimentar. 

„Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (...) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc.”, a mai spus designerul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel