Cătălin Botezatu, gafa vestimentară pe care bărbații nu trebuie să o facă la o nuntă. Cum trebuie să se îmbrace mirii

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu le-a oferit câteva sfaturi stilistice oamenilor care urmează să participe la o nuntă. 

Cătălin Botezatu a vorbit despre greșelile majore pe care invitații, atât femei, cât și bărbați, le fac, când își aleg ținuta pentru o nuntă. Celebrul designer trage astfel un semnal de alarmă și spune că ținuta ar trebui să fie aleasă în funcție de propria siluetă și înălțime și nu ar trebui să fie copiată de la anumite vedete, pe care le urmărim constant pe rețelele de socializare.

„Prima greșeală pe care o fac femeile este că își fac rochii asemănătoare cu a unei vedete. Își fac rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1,80, ele neavând datele necesare pentru o astfel de rochie.Domnișoarele care sunt mici de înălțime și sunt mai grăsuțe și vor o rochie cu crinolină, vor arăta ca o butelie cu husă .”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit kfetele

Mai mult, când vine vorba despre cei doi proaspăt căsătoriți, aceștia nu trebuie să se asorteze. Ziua cea mare trebuie să-i surprinsă pe amândoi cu vestimentații total diferite. 

„Mireasa este într-un fel, mirele în alt fel, nu trebuie să vă asortați cu nimic ”, a precizat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost un iubit infidel: ''Am înșelat tot timpul”. Cum a fost prins în fapt celebrul designer

 

Gafa vestimentară pe care bărbații nu trebuie să o facă la o nuntă

În cele din urmă, designerul de modă le oferă un sfat valoros și bărbaților, care urmează să participe la o nuntă. Aceștia trebuie să opteze pentru ținute clasice, elegante, dar în niciun caz pe haine colorate. 

„Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă.” este sfatul designerului pentru bărbați.

Cătălin Botezatu nu a vorbit un an de zile cu Raluca Bădulescu: "M-am certat cu ea". De unde a pornit conflictul dintre cei doi

 

Ce spune Cătălin Botezatu despre vedetele care aleg să poarte fake-uri

Mai mult, Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea și despre vedetele care aleg să poarte piese vestimentare fake. Acesta nu vede nicio scuză pentru care persoanele publice să recurgă la acest gest, pe care îl cataloghează a fi drept „jenant”. Designerul preferă să aibă în garderobă mai puține haine originale, care însă nu-l vor face de râs pe stradă.

"Nu sunt doar anumite, sunt de fapt atât de multe persoane care poartă fake-uri și chiar și vedete.

Ce să îți spun, e jenant pentru că poți să fii vedetă mare de tot și să fii îmbrăcată bine de tot fără să porți fake-uri. Nu ai cum... indiferent cât de bogată, nașa bogătașa ai fi, nu ai cum să ai 20 de genții Hermes toate culorile. Nu ai cum! E nașpa... uite și eu am mers la Istanbul, toată lumea merge pentru că este exotic, este mișto, nu există, mai ales când mergi cu prietenii sau străinii.

Da, vezi o mulțime de fake-uri, unele sunt făcute 1 la 1, dar nu cumpăr pentru că eu, ca un cunoscător ma fac de... Sau uite 90% dintre oameni poate nu își dau seama, dar mă întâlnescu cu cineva cunoscut. Nu, mai bine am unu, două și bune și cu asta basta", a declarat  Cătălin Botezatu pentru Wowbiz.

Poate te interesează și: Anamaria Prodan nu renunță la numele de Reghecampf: „Astea sunt prostii de-ale lui”. Ce replică îi dă antrenorului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel