Anamaria Prodan nu renunță la numele de Reghecampf: „Astea sunt prostii de-ale lui”. Ce replică îi dă antrenorului

Data publicării:
Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a declarat faptul că nu mai dorește să-i poarte numele în acte, după divorț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să se războiască în instanță, până când divorțul va fi pronunțat oficial. Dacă după bătaia ce a avut loc între cei doi în plină stradă, impresara declara faptul că de-acum încolo viața privată a celor doi va rămâne strict pentru ei, și nu va mai fi făcută publică, acum aceasta a făcut o nouă serie de declarații cu privire la fostul ei partener. Recent, Laurențiu Reghecampf a solicitat în dosarul de divorț ca impresara să nu-i mai poarte numele, după separare. Aceste declarații au ajuns în final și la urechile vedetei, care nu a fost deloc încântată de cele auzite. 

„Nici măcar nu m-a strigat vreodată cineva Reghecampf sau Dumitrescu. Eu sunt Anamaria Prodan, eu așa m-am născut, ei au devenit cunoscuți, normal, ca fiind soții mei. E frumos să fie așa că o familie se ajută. Nu este vorba de nume, nu are nimeni cum să ia numele. Problema este de acte!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Așadar, se pare că aceasta nu este deloc dispusă să renunțe la numele fostului ei partener, motiv pentru care îi transmite și un mesaj lui Laurențiu Reghecampf.

„E foarte greu în America să schimbi social security, să schimbi toate actele, tu să ai un nume, copiii alt nume. Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf, mă rog! Nu mai contează, el ar trebui să fie mândru că-i port numele.“, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Anamaria Prodan, vizitată de Protecția Copilului, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. Ce anchetează asistenții sociali

 

„Nu se întâmpla nimic dacă mai trăia mama”

Mai mult, aceasta este de părere că nimic din toate lucrurile neplăcute care se întâmplă astăzi între ea și Reghecampf nu ar mai fi avut loc, dacă Ionela Prodan ar fi încă în viață. Regretata solistă știa cum să discute cu antrenorul și cum să-l liniștească, în momentele de cumpănă.

„Nu se întâmpla nimic dacă mai trăia ea! Mama l-a ținut în mână foarte tare pe soțul meu. L-a învățat cum să treacă peste momentele în care el nu mai putea juca fotbal, l-a povățuit în fiecare secundă a vieții până a murit și l-a ajutat cum nimeni nu l-a ajutat!”, a mai spus Anamaria Prodan, la parastasul organizat pentru regretata Ionela Prodan.

Ionela Prodan, avertisment pentru Anamaria Prodan. Văduvul artistei a dezvăluit discuția dintre cele două

 

 Elena Merișoreanu susține afirmațiile făcute de impresară

Această idee este susținută și de cântăreața Elena Merișoreanu, cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, care consideră că legătura dintre Regehcampf și regretata artistă era prea mare, ca aceste lucruri să mai aibă loc.

„Eu nu cred că s-ar fi întâmplat așa ceva, între Reghecampf și Anamaria Prodan, dacă ea era în viață. Era atât de legată de copii și atât de mult îl iubea pe Reghe, că nu cred că făcea diferența. Făcea diferența între fetele ei și copiii ei, atât. Ionela a investit foarte mult suflet în acest om. Ei doi (n.r. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf) au făcut un imperiu. Nu știu ce s-a întâmplat în familia lor, își rezolvă singuri problemele.”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, pentru Spectacola.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, tulburată de scandalul dintre soții Reghecampf: ”Și noi am ajuns la INML. Au fost mai multe violențe repetate”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel