Cătălin Botezatu a fost un iubit infidel: ''Am înșelat tot timpul”. Cum a fost prins în fapt celebrul designer

Data publicării:

Cătălin Botezatu a vorbit despre infidelitatea din relațiile pe care le-a avut.

Cătălin Botezatu este în continuare unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Celebrul designer a fost mereu curtat de tot felul de domnișoare, care voiau să-i fure inima. Cu toate acestea, bărbatul nu a fost niciodată atât de copleșit de iubire, încât să pășească și în fața altarului. Relații au fost multe însă, după cum recunoaște chiar el. Cătălin Botezatu a scos acum la iveală faptul că nu a fost cea mai sinceră persoană în poveștile de iubire, pentru că în aproape toate a ales să-și înșele partenera. 

''Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite. Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele. Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni'. I-au dat raportul’’, a recunoscut Cătălin Botezatu, potrivit spynews.

Cătălin Botezatu nu a vorbit un an de zile cu Raluca Bădulescu: "M-am certat cu ea". De unde a pornit conflictul dintre cei doi

 

 

”Nu m-am uitat nici o clipă înapoi”

După mai multe experiențe de genul acesta, designerul povestește însă că și-a primit, la rândul său, pedeapsa, iar infidelitatea s-a întors împotriva lui.

‘’Nu m-am uitat nici o clipă înapoi. A fost un şoc foarte puternic pentru ea şi pentru familia ei. La scurt timp, mi-am primit şi eu pedeapsa. Persoana pentru care îmi curmasem cursul firesc al vieţii m-a înşelat la mai puţin de şase luni cu cel mai bun prieten al meu…A fost unul din momentele care mi-au marcat viaţa. Am rugat-o cu cerul şi cu pământul să nu păstreze copilul. Nici până azi nu ştiu dacă ea a făcut acel avort”, a mai recunoscut el.

Cătălin Botezatu, dieta sănătoasă prin care a slăbit 6 kg: ”Am un meniu special”

De ce nu are Cătălin Botezatu o iubită în prezent

Chiar dacă se menține în topul preferințelor femeilor și la vârsta de 55 ani, designerul este totuși singur. Acesta mărturisea recent faptul că a trecut prin câteva dezamăgiri, când și-a pus complet inima pe tavă și nu a primit același lucru, la rândul lui. Cu toate acestea, ușa rămâne deschisă, spune el.

„Sunt săgetător convins, asta e, sunt de-ăsta care se îndrăgostește, pune pasiune, se desparte, o ia de la capăt. Iubesc mult, femeii care stă lângă mine îi acord toată atenția atunci când sunt cu ea, dar pe urmă… Aș fi ipocrit să spun că nu rămân niște nostalgii. Acum, am așa o nostalgie… Despre toate marile iubiri, că sunt câteva mari iubiri în viața mea, vorbesc acum cu plăcere, am rămas prieteni și cam atât. (…) N-am nicio relație, n-am timp de relații, dar, da, ușa este deschisă, aviz tuturor!”, a mărturisit el, potrivit Fanatik.

 

 

Cum trebuie să arate iubita designerului

Când vine vorba despre calitățile pe care trebuie să le aibă viitoarea lui parteneră, Cătălin Botezatu este destul de pretențios la acest capitol.

”Aș fi ipocrit să spun că nu trebuie să fie frumoasă. Îmi mai spun anumite doamne: „Tu trebuie să-ți iei pe cineva așa de seama ta!”. Aoleu, pe bune?! Ce să fac?! Am înnebunit la cap… Sau îmi mai spun: „Trebuie să iei o fată de la țară!”, dar am luat și am făcut-o prințesă și s-a dus. Lumea știi ce nu înțelege, pe orice fată pe care o iei de la țară, frumoasă, o fată normală, o iei, o cizelezi, o cosmetizezi și stând lângă Botezatu devine divă. Nu de Bianca e vorba, Bianca a fost Bianca, Bianca e unicat. Jur și eu o susțin și e cea mai tare din punctul meu de vedere. Îmi iau acum hate, asta este!”, mai spunea el pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel