Cătălin Botezatu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentele din închisoare. Cum a fentat designerul moartea

Data publicării:

Cătălin Botezatu a avut parte de „aventura” vieții sale, într-un penitenciar din Italia.

Celebrul desinger român nu s-a ferit să vorbească despre episodul inimaginabil care s-a întâmplat cu 30 de ani în urmă. În 1995, cătălin Botezatu a simțit arestul pe pielea sa, stând mai bine de câteva luni într-o închsioare din Italia. El ar fi fost acuzat de infracțiuni de ordin fiscal. Momentele tragice au fost dezvăluite atât în cartea sa, cât și în diversele apariții în public.

Vezi și: Cătălin Botezatu, noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce i-a fost montat și cel de-al șaselea stent la inimă: „Am obosit!”

”Am fost la câțiva pași distanță de un cuțit și de a fi omorât de un care era arestat acolo, probabil și cu niște boli mintale. Din dorința de a sta departe de acești oameni, toată ziua ocupam terenul de tenis și cine își dorea să joace, să aibă un partener, juca tenis cu mine. La un moment dat, acestui individ i s-a pus pata pe mine.

Mi-a spus că am monopolizat terenul de tenis, deși eu stăteam acolo doar să nu mă duc în altă parte, și a venit cu un cuțit către mine și a vrut să mă omoare. Am avut noroc că ceilalți oameni încarcerați de lângă terenul de tenis au sărit să mă ajute, pentru că obișnuiam să le fac diverse favoruri”, a povestit Cătălin Botezatu, notează Ego.

Vezi și: Cătălin Botezatu nu a renunțat la muza lui. Cu cine s-au întâlnit cei doi la masă, în Paris

Cu toate că „diversele favoruri” l-au salvat din situații de presiune maximă, designerul și-a susținut dintotdeauna punctul de vedere, și anume că a fost închis necomițând vreo infracțiune:

”Un arest preventiv, o mafie politică financiară acum 27 de ani. Am căzut pradă… M-a afectat. Știi cum e? Când furi, e ok. Dar când nu furi și ești acuzat și ți se ia totul, totul, iar apoi trebuie să o iei de la 0, e o foarte mare nedreptate!

Dar eu am plecat capul, nu m-am răzbunat. Mă întâlnesc des cu acei oameni (n.r. – din cauza cărora a ajuns la închisoare), dar eu știu să-i privesc în ochi. Eu niciodată nu am blestemat, sunt un om credincios și am zis așa – Dacă am greșit eu, ok… Dacă au greșit alții, Doamne, fă-i să plătească. Și unii sigur au plătit.”, declara în urmă cu un an Cătălin Botezatu în emisiunea Cristinei Șișcanu, ”După faptă și răsplată”, notează sursa menționată.

Vezi și: Cătălin Botezatu și-ar fi tăiat venele pentru iubire. Dana, misterioasa femeie care i-a furat inima iremediabil: „Ea m-a iubit cel mai tare”

Mai departe, fiind într-o închisoare italiană de maximă securitate, aici fiind, de obicei, alocați condamnați care au săvârșit infracțiuni cu un puternic impact asupra societății, Cătălin Botezatu a trebuit să apeleze la toți „așii din mânecă” pentru a supraviețui:

”Acolo erau toți mafioții din lume… Am fost protejat de un mafiot, era un domn, de vreo 50 de ani, care stătea cu mine în celulă și era mereu îmbrăcat într-un halat din mătase și gătea niște paste extraordinare. Dacă aveai bani, eu nu aveam nimic, venea un banc la ușa celulei și găteai tot felul de lucruri…

Eu acolo am învățat italiana, pentru că citeam foarte mult și scriam scrisori celorlalți deținuți, ca să mă împrietenesc cu ei. Ei aveau nevoie să corespondeze cu familia sau cu diverse doamne, iar eu le scriam frumos și era coadă la mine. Doar așa puteam să nu risc să pățesc ceva.”, a mai povestit designerul în emisiunea ”După faptă și răsplată”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel