Cătălin Botezatu, noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce i-a fost montat și cel de-al șaselea stent la inimă: „Am obosit!”

Data publicării:

Cătălin Botezatu a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce i-a fost montat și cel de-al șaselea stent la inimă.

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai apreciați designeri vestimentari. Creatorul de modă are un program foarte încărcat, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă. În urmă cu câteva luni, Cătălin Botezatu a fost în Instanbul, acolo unde medicii i-au montat și cel de-al șaselea stent la inimă.

Cătălin Botezatu, noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce i-a fost montat și cel de-al șaselea stent la inimă

Designerul vestimentar recunoaște că este mereu pe fugă și are foarte multe proiecte și prezentări de modă. Cătălin Botezatu a mărturisit că munca lui începe la ora 6 dimineața și se termină la ora 10, seara. 

„Am un program infernal, lunile acestea de toamnă mă omoară. Acum sunt la Paris. Am plecat de aici pentru 15 ore și m-am întors în România, pentru că am avut o prezentare la Palatul Ghica. Apoi, am venit noaptea pe avion și am luat-o de la capăt. Când plec de aici, am prezentări săptămânal: la Atena, Chișinău, apoi Festivalul de Modă de la Cluj și la Oradea. Voi încheia apoteotic cu Balul Prinților și Prințeselor, ce se desfășoară, în fiecare an, sub egida prințului Abert de Monaco. La mine ziua de muncă începe la 6-7 dimineața și se temină pe la 22.00. Aici, la Paris, abia dacă am dormit câteva ore pe noapte”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!

 Ce pastile miraculoase ia Cătălin Botezatu pentru a combate suprasolicitarea

Cătălin Botezatu recunoaște că munca de zi cu zi îl epuizează, însă ia foarte multe vitamine și colagen, pentru a face față oboselii. 

„Sunt puțin obosit, așa e! Am ajuns să sufăr de lipsă de somn. Pastile nu mai iau chiar așa de multe. Iau cu precădere vitamine și colagen. Acesta e secretul meu. Bag colagen la greu”, ne-a mărtusit designerul.

Cătălin Botezatu: „Să îi spui unui om să nu se streseze este ca și cum i-ai spune să nu respire”

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a mărturisit că stresul este boala secolului, astfel că încearcă cât mai mult să stea calm în orice situație stresantă și care i-ar putea afecta sănătatea. 

„Nu mă stresez, asta este bucuria vieții mele, să fac fashion, să fac afaceri, să fac oameni fericiți! Nu mă stresez! M-au văzut 20 de medici la Istanbul. Când am ajuns la cel de plămâni, am făcut niște analize WOW pe care vi le recomand, orice prevenție este extraordinară, așa am descoperit că mai trebuie să pun 2 stenturi. Când am ajuns la cel de plămâni, deși mă cunoștea, zice: “Fumezi?”. Eu îi zic: “Nu!”. Zice: “Minți, te-am văzut pe InstaStory!”. I-am răspuns: “Poate vrei să te blochez! Tu fumezi?”. Spune: “Nu!”. I-am spus: “Te-am văzut cu asistentele jos!”. E o glumă. Nu e cum fumezi, ce fumezi. Eu fumez trabuc, este vorba de savoarea trabucului în cavitatea bucală. În rest, nu beau de 4 ani de când m-am operat, am avut operația de cancer delicată. Alte excese…fac! Glumesc! Țin cont de asta, dar să îi spui unui om să nu se streseze este ca și cum i-ai spune să nu respire.”, a precizat vedeta, potrivit Ego.ro

Citește și: Cătălin Botezatu dezvăluie cel mai mare regret al său. Motivul pentru care își vopsește unghiile de la picioare negre: „Am mers mai departe și le-am zis să creadă ce vor”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel