Cătălin Botezatu dezvăluie cel mai mare regret al său. Motivul pentru care își vopsește unghiile de la picioare negre: „Am mers mai departe și le-am zis să creadă ce vor”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Cătălin Botezatu a eliminat controversele din jurul unghiilor sale. Care a fost cel mai mare regret al designerului cunoscut internațional.

Cătălin Botezatu a fost prezent în podcastul Ilincăi Vandici, acolo unde a dezvăluit motivul pentru care își vopsește unghiile de la picioare în negru, dar și cele mai mari regrete ale vieții sale. El, ca toată lumea de altfel, are parte de o serie de regrete în viața sa, iar cu ocazia apariției în online, designerul a recunoscut că și-ar fi dorit anumite aspecte  să fi fost altfel de-a lungul vieții sale. Fanii de fashion sunt încântați de fiecare dată când artistul se face prezent și îi ține la curent cu noutățile din viața sa, mai ales atunci când povestește diferite experiențe ale vieții sale.

Vezi și: Cătălin Botezatu este încurcat de „tinerii care vin și nu fac nimic”. Gustul amar lăsat de cei ce vin la practică

 „Aud multă lume care spune că nu regretă nimic. Cum să spui așa ceva. Normal că am regrete. Am făcut greșeli. Printre cele mai mari regrete pe care le am e faptul că am dat prea mult credit oamenilor. Am avut prea multă încredere în prieteni, în amici, în iubite, am vrut să fiu așa credul. Am lăsat foarte mult de la mine. Am regrete că nu am fost mai dur, că nu am tăiat în carne vie, deși am cam spus lucrurilor pe nume, poate că nu am spus suficient de mult. Că nu mi-am bătut joc de oameni în general, cum fac oamenii în societate. Sunt oameni care își bat joc de alții continuu, mai ales la nivel politic. Nu am făcut asta. Dar nu sunt niște regrete, asta e, am fost mai fraier, așa. Sunt mulțumit că am spus lucrurilor pe nume. I-am lăsat să creadă că sunt prost. Am mers mai departe și le-am zis să creadă ce vrea. Acum am îmbătrânit și știu ce le poate pielea. Mai ales astea mici...din generația asta, citesc și mă amuz într-un hal, iar ăștia mai bătrâni care au trecut cu mine prin generație așa am o milă și mă amuz pentru că știu ce au fost.”, a spus designerul, pentru sursa menționată.

Vezi și: Câți copiii are, de fapt, Cătălin Botezatu. Designerul nu vorbește niciodată despre ei: „Nu mă simt tată, din păcate”

Motivul pentru care își vopsește unghiile

Fiind și ea curioasă, Ilinca Vandici l-a întrebat pe Cătălin Botezatu care ar fi motivul pentru care își vopsește unghiile, acest subiect reprezentând o discuție care a creat multe controverse la adresa designerului. Într-un final, Cătălin Botezatu dezvăluie motivul pentru care are acest obicei. El îl practică încă de la vârsta de 30 de ani, pe când în România acest curent era abia la început. Controversele se învârteau în jurul orientărilor personale ale acestuia.

„Atât de inculți sunt oamenii. Pe lângă faptul că, dacă ar sta să se uite la câți bărbați celebri din lumea asta... care nu au nicio treabă cu orientările, își fac asta... Mi-am făcut prima oară unghiile negre pe la 30 de ani. A fost un curent, și încă este, rock.. Eram și eu cu rock-ul. Acum vei găsi mulți rock-eri cu unghii negre. Pe lângă asta, în fashion sunt aceste tendințe, aceste curente legate de manichiură sau pedichiură. Sunt foarte mulțo bărbați cu unghiile atât la mâini, cât și picioare, vopsite. Bruce Willis, Mutu și alții.”, a încheiat artistul.

Vezi și: Cătălin Botezatu, lecție pentru bărbații care nu știu să respecte o femeie : „Ea e cartea ta de vizită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel