Cătălin Botezatu, lecție pentru bărbații care nu știu să respecte o femeie : „Ea e cartea ta de vizită”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Ilinca Vandici

Cătălin Botezatu le dă o lecție celor care nu știu cum să se poarte cu femeia de lângă ei. El e dezamăgit de bărbații și femeile din jurul său, de majoritatea cel puțin.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România, având un mare succes în cariera sa. Cu toate că este împlinit din punct de vedere profesional, Cătălin Botezatu este cunoscut și drept un burlac convins. Cu ocazia unui podcast, cu Ilinca Vandici, designerul a vorbit despre superficialitatea femeilor și bărbaților din ziua de azi. Chiar el a spus că provine dintr-o generație diferită, iar vremurile prezente nu mai sunt ca înainte.

Amanta și soția, cartea de vizită a bărbatului

Cătălin Botezatu a vorbit mai întâi despre femei și bărbați și care ar trebui să fie atitudinea corespunzătoare dintre aceștia.

„Ai ala o strângere de inimă că totul e foarte superficial. Femeile, din păcate, nu toate, sunt superficiale. Bărbații sunt și mai superficiali, ei au ajuns mai rău decât femeile în anumite cazuri. Vin și întreabă chelnerii „Tipa aia cu ce mașină a venit”, asta ca să evalueze femeia. Nu contează că e măritată sau nu. E ca la vânătoare. Nu-și dau seama, acești bărbați, că ei sunt folosiți. Ei se laudă că au fost nu știu cine care e măritată sau are bani. Nu. Ele i-au folosit ca pe niște aspirine pentru că acele femei au soți, au sponsori sau sunt independente. Îi folosesc și îi aruncă. Dar uite, dacă la femei era firesc, că femeia, de la natură trebuie întreținută îm sensul bun al cuvântului. Multă lume arată cu degetul către o femeie întreținută. Că e amantă, că e soție, e cartea ta de vizită. Dacă femeia cu care tu apari de mână arată rău, nu e îmbrăcată bine, înseamnă că tu ești de vină, tu te faci de râs, nu ea. Înseamnă că ești un zgârciob și că nu te respecți pe tine. Deci, femeia trebuie întreținută prin esență, chiar dacă e o femeie puternică și independentă. Dacă nu ai atâția bani, măcar să ai grijă altfel, emoțional. Sunt mulți papagali care resping o femeie puternică pe motiv că îi manipulează. ”, a spus designerul, în cadrul podcastului.

Bărbatul să ofere tandrețe dacă nu are bani

Mai departe, Cătălin Botezatu a adus aminte despre femeile puternice care, în intimitatea lor, au nevoie de acel bărbat „tandru”, dacă nu are o putere financiară. 

„O femeie puternică, în intimitatea ei, devine cea mai mișto femeie. Nu mai e acea femeie puternică. Are nevoie de la acel bărbat care poate e mai slab, sau nu e așa puternic financiar, are nevoie de tandrețe. Păi dacă tu nu știi să îi dai, degeaba. Nu am fost dezamăgit de femeile din viața mea. Chiar am fost amuzat de cum gândesc unele. Am fost și dezamăgit, am iubit și orbește. Am fost în stare să-mi dau drumu la sânge pentru o femeie, să mă tai. Au fost femei care au meritat sacrificiul suprem. Acum, e o prostie să te sinucizi. Din punctul meu de vedere, să te sinucizi sau să mergi la vrăjitoare sunt niște acte de incultură totale, dar pe care ți le asumi după ce le-ai făcut. Cred că un act la biserică sau la primărie nu ține loc de nimic. Dacă iubești pe cineva, iubești până la moarte. Sunt foarte multe femei cu copii care zic „Datorită copilului mă sacrific”. Doamnelor, ați înnebunit? Da, vă sacrificați până la moarte pentru copil, mama mea e lângă mine și acum. Dar asta nu înseamnă să nu îți trăiești viața. ”, a mai zis Cătălin Botezatu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel