Cătălin Botezatu, trădat și uitat de prieteni: „Unii dacă nu îi plătești și nu îi inviți, nu vin”. Celebrul designer a răbufnit

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Botezatu a recunoscut că a fost trădat de cei pe care îi considera prieteni. 

Cătălin Botezatu a încheiat anul 2022 prin a face „curat” în lista de prieteni. În cadrul unui interviu, celebrul designer a recunoscut că își numără prietenii pe degete și că a fost trădat de majoritatea celor în care a avut încredere. 

Cătălin Botezatu, dezamăgit profund de prieteni

Cătălin Botezatu a mărturisit că, odată cu faima, au apărut și prietenii pe interes. Designerul a petrecut Crăciunul alături de puținii prieteni buni pe care îi mai are. 

„Mai sunt și situații delicate. Unii dacă nu îi plătești și nu îi inviți, nu vin. Alții dacă îi inviți, vin. Asta este realitate. Când ești Cătălin Botezatu, uneori, poate trebuie să îți „cumperi” puțin prietenii, dar dacă merită și sunt prietenii tăi buni și te simți bine cu ei, dacă poți să îi „cumperi”, îi „cumperi”. Dar nu toți sunt așa, pentru că în acest Crăciun, am avut alături de mine prieteni adevărați. E greu, e firesc ca oamenii să meargă în direcții opuse, să meargă acolo unde sunt invitați, să beneficieze (...) Atunci când trebuie să scoți un ban din buzunar, e mai greuț”, a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Celebrul designer a precizat că mai are 5-6 prieteni pe care se poate baza. 

„Sunt vreo 5 - 6 și sunt bogat. Sunt mulți care nu îți mai dau un telefon sau doar atunci când mai vor niște bani. Mereu voi spune asta: Dacă ți-am dat niște bani și știi că a venit termenul să mi-i dai, dar n-ai să mi-i dai, măcar dă-mi un telefon și să-mi spui. „Am să-ți dau bani, dar nu îi am acum, mai păsuiește-mă”. Se fac că plouă și asta mă deranjează cel mai tare”, a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu: „Pentru mine, e o pierdere, pentru că am ținut și țin în continuare la ei”

Cătălin Botezatu a recunoscut că, în urmă cu o lună, a eliminat din viața lui toate persoanele care l-au trădat. Vedeta a subliniat că a ținut la ei și pentru el chiar este o adevărată pierdere. Totodată, Cătălin Botezatu speră ca oamenii pe care i-a păstrat lângă el să nu-l dezamăgească și să rămână în continuare prieteni de valoare. 

„Am început să fac o selecție în urmă cu o lună, cu riscul de a pierde acei prieteni, dar nu mai sunt prieteni. Pentru mine, e o pierdere, pentru că am ținut și țin în continuare la ei. Pentru ei, poate nu e o pierdere, deși mulți oameni vor să intre în anturajul meu. Eu am un cerc mic, restrâns, în care nu îmi doresc să mai intre nimeni, să mai iasă nimeni”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Cătălin Botezatu a învins cancerul. Cum l-a schimbat boala: „Am crezut că doar Dumnezeu mă poate salva, și așa s-a și întâmplat” https://www.spectacola.ro/catalin-botezatu-a-invins-cancerul-cum-l-a-schimbat-boala-am-crezut-ca-doar-dumnezeu-ma-poate-salva-si-asa-s-a-si-intamplat_25655.html

„Plec pe bani mulţi”. Cât câștigă Vica Blochina la Survivor România 2023. Fosta balerină n-a putut refuza oferta https://www.spectacola.ro/plec-pe-bani-multi-cat-castiga-vica-blochina-la-survivor-romania-2023-fosta-balerina-n-a-putut-refuza-oferta_25759.html

Numerologul Romeo Popescu, previziunile anului 2023 pentru fiecare cifră de destin. Cine va avea un enorm succes. ”Îl vor apuca pe Dumnezeu de picior”https://www.spectacola.ro/numerologul-romeo-popescu-previziunile-anului-2023-pentru-fiecare-cifra-de-destin-cine-va-avea-un-enorm-succes-il-vor-apuca-pe-dumnezeu-de-picior_25751.htmlGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel