„Plec pe bani mulţi”. Cât câștigă Vica Blochina la Survivor România 2023. Fosta balerină n-a putut refuza oferta

Data publicării:

Vica Blochina este una dintre cele 12 vedete din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023.

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre noul proiect în care se aventurează. 


Fosta balerină pleacă în republica Dominicană, acolo unde va fi supusă unor probe dificile, care îi vor scoate la iveală instinctul de supraviețuitor. Mai mult, vedeta se arată ușor speriată de noul proiect, însă spune că a fost convinsă să accepte după ce a văzut oferta financiară, astfel că va lua totul ca e o vacanță bine plătită. 


„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri”, a spus Vica Blochina în emisiunea La Măruță.

Cea mai mare temere a vedetei sunt emoțiile necontrolate și spune că este conștientă că foamea, presiunea, dar și situațiile limită din junglă îi vor pune nervii la încercare.

„Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu”, a declarat Vica Blochina în show-ul prezentat de Cătălin Măruță, la Pro TV.

VEZI ȘI: Vica Blochina, metoda extremă prin care vrea să slăbească 12 kilograme: „Am făcut toate din viața mea în mod inconștient”

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor

Show-ul în care limitele sunt făcute doar pentru a fi depășite. Emisiunea pe care românii o așteaptă și o trăiesc cu sufletul la gură cu fiecare ediție. Formatul internațional care le arată celor de acasă ce înseamnă să lași în urmă confortul de acasă și să te adaptezi la o viață la care nici nu te gândeai. Daniel Pavel i-a prezentat pe cei 12 FAIMOȘI ai noului sezon

 


Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

 

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport. 

Și-au dorit să-și testeze limitele, să arate că nu există imposibilul în viața lor și au reușit! Sunt parte din show-ul fenomen mondial! De acum începe lupta: să demonstreze că-și merită locul în competiție și să facă tot ce ține de ei pentru a ajunge până la capăt. 

Cei 24 concurenți vor începe, pe 9 ianuarie, lupta pentru titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel