Cătălin Botezatu a identificat vedetele care poartă fake-uri: „Marș! Nu ai cum. Și-a luat x-uleasca, trebuie să am și eu la fel”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, foto Instagram

Cătălin Botezatu critică dur femeile care poartă fake-uri și spune că a identificat și vedetele care „păcălesc” în acest fel.

Cătălin Botezatu blamează moda fake-urilor și spune că sunt foarte multe vedete care poartî genți sau haine care nu sunt originale. Renumitul designer este de părere că mai bine ai un singur produs de calitate, decât 20 de fake-uri.


Un fin cunoscător al modei, el a mers la Istambul, unde este raiul replicilor, și a observat cu se înghesuie oamenii să cumpere fake-uri. 

Cătălin Botezatu, legătură neștiută cu Nuțu Cămătaru. Dezvăluirile făcute de celebrul designer: „În mafia modei sunt numărul 1”

"Nu sunt doar anumite, sunt de fapt atât de multe persoane care poartă fakeuri și chiar și vedete.

Ce să îți spun, e jenant pentru că poți să fii vedetă mare de tot și să fii îmbrăcată bine de tot fără să porți fake-uri. Nu ai cum... indiferent cât de bogată, nașa bogătașa ai fii, nu ai cum să ai 20 de genții Hermes toate culorile.


Nu ai cum! E nașpa... uite și eu am mers la Istanbul, toată lumea merge pentru că este exotic, este mișto, nu există, mai ales când mergi cu prietenii sau străinii.

Da, vezi o mulțime de fake-uri, unele sunt făcute 1 la 1, dar nu cumpăr pentru că eu, ca un cunoscător ma fac de... Sau uite 90% dintre oameni poate nu își dau seama, dar mă întâlnescu cu cineva cunoscut. Nu, mai bine am unu, două și bune și cu asta basta", a declarat  Cătălin Botezatu pentru Wowbiz.

Cătălin Botezatu taxează ținutele vedetelor: ”Ce-i cu șunculițele alea?”. Ce dive au intrat în vizorul designerului


Mai mult, designerul a explicat de unde vine nevoia aceasta a oamenilor de a-și achiziționa produse fake. El spune că femeile concurează între ele, iar faptul că prietenele lor au haine de firmă, le împinge să își procure și ele lucruri identice, chiar dacă nu sunt originale.


"La femei e nebunia asta de concurență între ele. A păi dacă și-a luat x-uleasca, trebuie să am și eu la fel. Păi da, dar x-uleasca poate a muncit pentru ele, sau are un amant sau un soț care își permite. Nu îți lua un fake că vine unu ca mine și zice hatz! marș!", a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru WOWbiz.ro.

Cătălin Botezatu a fost un iubit infidel: ''Am înșelat tot timpul”. Cum a fost prins în fapt celebrul designer



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel