Cătălin Botezatu taxează ținutele vedetelor: ”Ce-i cu șunculițele alea?”. Ce dive au intrat în vizorul designerului

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Botezatu a comentat ținutele unor vedete ce au pășit pe covorul roșu, în cadrul unui eveniment monden.

Cătălin Botezatu a luat în vizor ținutele câtorva vedete ce au participat la unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului. Chiar dacă toate divele au vrut să strălucească pe covorul roșu și s-au străduit să-și aleagă ținuta cea mai bună, celebrul designer nu a fost impresionat de toate aparițiile. Prima artistă de pe lista bărbatului a fost, așadar, Ruby. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie cu totul inedită, care, la prima vedere, dădea impresia că este dezbrăcată. Chiar dacă și-a dorit să uimească prin apariția ei și să capteze toate privirile, Cătălin Botezatu nu este mulțumit de alegerea stilistică făcută de aceasta.

”Ruby nu este pe temă, a vrut să șocheze, de fapt, ea în general este șocantă. Cred că este mult prea mult, având în vedere că este un eveniment monden. Rochia este foarte frumoasă, celebră, este de fapt o copie. Îi stă foarte bine, dar nu aici. O iubesc mult ca artist, dar a cam exagerat ieri.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit ego.ro

Maria Constantin, criticată dur de Cătălin Botezatu

Dacă la Ruby a mai trecut cu vedera câteva detalii, se pare că designerul nu a fost de loc încântat de ținuta aleasă de cântăreața Maria Constantin. Acesta nu s-a legat doar de rochia artistei, ci și de silueta ei.

”Este o rochie simplă, în partea de jos este pe ideea de pliseu, iar sus e pe ideea de eșarfă, nu e vreun doctorat într-ale stilului vestimentar. Poziția pe care o are nu arată că acum ar avea un abdomen cu pătrățele, iar acel lănțișor îi scoate în evidență niște șunculițe. Ce-i cu șunculițele alea?”, a continat acesta.

Ce spune designerul despre Denisa, soția lui Flick

Cea mai multă apreciere o primește, până acum, soția lui Flick. Frumoasa graviduță se pare că a ales foarte bine ținuta pentru acest eveniment, care a stârnit laudele celebrului designer.

”Soția lui Flick este o gravidă foarte frumoasă, a respectat întocmai tema petrecerii. Sunt amândoi frumoși, haioși, ea are încă o siluetă de invidiat. Probabil că vor fi comentarii din partea altor designeri, dar, din punctul meu de vedere, ea arată foarte bine, a ales o ținută prin care să-și exprime bucuria că va fi mămică.”, a fost comentariul făcut de Cătălin Botezatu despre soția lui Flick.

Cătălin Botezatu, țeapă de câteva sute de mii de euro: "O să-l dau în judecată". Ce a pățit designerul

Raluca Bădulescu primește laudele lui Cătălin Botezatu

Altă vedetă care a reușit să trezească admirația acestuia este Raluca Bădulescu. Într-o ținută galbenă, care să se muleze perfect personalității ei, vedeta a luat nota 10 din partea lui Cătălin Botezatu.

”Raluca a arătat bestial, de nota 10, la eveniment. Este toată versaciană, cu sandale impecabile de la George ”Mineli”, curea și accesorii Versace, geantă marca Dolce, cu o perucă foarte frumoasă. A arătat impecabil, spectaculos. A avut și o stare de spirit bună, după anunțarea divorțului.”, a spus acesta despre fosta sa colegă de platou.

Mihai Petre, pe lista vedetelor comentate

Nici dansatorul Mihai Petre nu a scăpat necomentat, însă, spre bucuria acestuia, se pare că a trecut testul stilistic. 

”Mi-a plăcut mult și celebrul dansator Mihai Petre, foarte frumos, are un sacou de culoare lila, abordează culori îndrăznețe. Iar soția lui a purtat o rochie verde-brad. Cel mai elegant cuplu, cel mai frumos.”, a spus Cătălin Botezatu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel