Cum atragem banii în viața noastră. Lidia Fecioru: „Eu respect aceste reguli”

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Kanal D Romania
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Kanal D Romania

Lidia Fecioru a dezvăluit ce reguli respectă atunci când vine vorba de atragerea banilor. 

Lidia Fecioru a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, acolo unde a dezvăluit cum atragem banii în viața noastră, dar și ce reguli respectă când vine vorba de finanțe. 

Cum atragem banii în viața noastră

Specialista susține că banii îi atragem prin muncă, Totodată, Lidia Fecioru susține că toți banii pe care îi are i-a strâns prin muncă, iar cea mai mare bogăție pentru ea sunt prietenii. Pe lângă acest lucru, vedeta a recunoscut că respectă câteva reguli, când vine vorba de bani. Mai exact, Lidia fecioru nu pune niciodată geanta jos, portofelul pe masă și nu i-a niciodată banii pe care îi găsește la colț de stradă. 

„Banii îi atragem muncind, în primul rând. Eu nu sunt o femeie bogată, eu sunt bogată prin prieteni. Aici pot spune că am pe cine mă baza. Am prieteni  de 40 de ani, de 20 de ani. Am prieteni foarte vechi. Aceasta este bogăția mea cea mai mare. Ce ține de partea aceasta de a face bani, eu știu că banii se fac doar prin muncă. Mie nu mi-a dat nimeni, niciodată, nimic. Poate, de multe ori, pentru a câștiga, am lucrat de două ori mai mult. Eu respect aceste reguli când vine vorba de bani, pentru că mi-au devenit o formă de viață. Eu, știindu-le, nu mai fac greșeli. De exemplu, eu nu-mi pun geanta pe jos, nu pun portofelul pe masă, nu iau bani de la intersecție, pentru că știu că oamenii, de cele mai multe ori, citesc o chestie pe banii pe care îi țin în mână și îi aruncă pe la intersecție. Tocmai de aceea, eu nu iau bani și nici copiii nu-i las. Dacă îmi zic nepoții că au văzut un bănuț, le spun să îl lase acolo”, a spus Lidia Fecioru, pentru sursa menționată mai sus. 

„Este o lecție pe care vreau să le-o dau copiilor”

La un moment dat, Lidia Fecioru spunea că nu este bine să aruncăm mărunțișul pe care îl luăm de la magazin. Astfel, Denise Rifai a întrebat-o pe specialistă câte borcănele de mărunțiș deține. 

„Am niște chestii ca niște conserve de pus bănuții în ele, dar poți să iei banii din ele doar dacă le tai. Am două astfel de borcănele pline de bani și mai am într-un bol niște mărunțiș. Poate, într-o zi, o să las copiii să se joace, să le desfacem, să ne ocupăm timpul, să îi numărăm. Vreau să îi învăț că, dacă am strâns, am. Este o lecție pe care vreau să le-o dau copiilor. Cu banii aceia mergem și îi schimbăm și le spun că au voie să își cumpere ce își doresc ei”, a mai spus Lidia Fecioru. 

Cum apar în casă energiile negative

„Noi aduce în casă energiile negative prin anumite stări. De exemplu, te-a sunat cineva, te-a enervat și te-ai supărat foarte tare. După ce închizi discuția, încă o oră ești nervos de ceea ce a zis, ce a făcut. Lucrul acesta creează o formă de energie negativă în casa noastră și, din întâmplare, spui că ai scăpat și cea mai frumoasă farfurie din mână. Ce s-a întâmplat? Ei bine, energia care s-a acumulat și, obligatoriu, ea trebuie să crape undeva. Ori ne scapă sticla de parfum și se sparge, ori ceva se întâmplă. Toate aceste lucruri se întâmplă datorită nouă, pentru că permitem ca celălalt, de la capătul firului, să ne încarce cu atâta energie negativă. Tocmai de aceea, discuțiile la telefon, când le-ai văzut că sunt negative, oprești imediat. Îi spui că nu ai timp să vorbești și că vă auziți mâine. Asta ca să fim diplomați, să nu îl rănim pe celălalt, dacă ne este scump. Dacă nu ne este scump, îi spui clar că nu vrei să îl auzi și că nu te interesează problema lui. Îi spui să își rezolve singur problema și să nu se mai plângă la toată lumea. Se plânge, dar nu rezolvă nimic”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, cu Denise Rifai. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel