Dieta prin care Catinca Roman a slăbit 15 kilograme. A renunțat definitiv la un aliment: „Aveam o dependență”

Data publicării:
Catinca Roman/ captură video Youtube, Metropola TV
Descriere foto: Catinca Roman/ captură video Youtube, Metropola TV

Catinca Roman a vorbit despre stilul de viață pe care-l urmează în prezent. 

Catinca Roman a reușit în urmă cu ceva timp să slăbească aproximativ 15 kilograme, în prezent sora Oanei reușind să se mențină la silueta ideală, fără fluctuații de greutate. Astfel, aceasta spune că a renunțat de mult timp la termenul de „dietă” și a transformat totul într-un stil de viață la care nu mai vrea să renunțe, întrucât  mărturisește că îi face foarte bine. Astfel, Catinca a vorbit despre obiceiurile alimentare care au ajutat-o pe ea să slăbească și să fie în cea mai bună formă a ei.

„În dietele tradiționale, permanent era chestia cu mâncatul seara, ceea ce e greșit, nu trebuie să mănânci cu câteva ore înainte să te pui în pat și mie mi-a venit mănușă acest stil de viață (n.r. fastingul). Asta cu mâncatul des și puțin nu e cea mai bună soluție. Făceam o pauză de 12 ore, după care mâncam relativ normal, nu m-am privat aproape de nimic, dar eram atentă la cantități. Dieta nu este numai despre slăbit, este despre starea noastră de bine, despre cum funcționează creierul. Cred că toată lumea știe acum cum ne influențează alimentația.”, a declarat Catinca Roman în cadrul emisiunii După faptă și răsplată moderată de Cristina Șișcanu.

Citește și: Catinca Roman, ușurată după moartea Mioarei Roman: „Știu că o să șochez pe multă lume”. Ce spune despre ultimele zile ale mamei sale

Care erau plăcerile sale „nevinovate”

Existau și câteva alimente pe care aceasta spune că le adora și față de care dezvoltase chiar adevărată „dependență”, fiind vorba despre dulciuri, pe care mărturisește că le consuma în cantități destul de mari.

„Eu aveam o problemă cu consumul de carbohidrați și cu dulciurile, față de ele pot să spun că aveam o dependență. Este o nevoie emoțională de a compensa niște goluri, lipsuri. Carbohidrații sunt esențiali pentru cine face mișcare, dar când mănânci cantități mari, le pui împreună cu alte alimente, iar rolul lor bun se transformă într-unul negativ.”, a mai spus ea.

VEZI și: „Am doar un apartament lăsat de tata”. Adevărul despre averea Catincăi Roman: „Am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii”

S-a apucat și de sport

Mai mult, o altă provocare a fost să introducă sportul în viața sa, mărturisește Catinca Roman, care spune, însă, că a ajuns și la performanța de a face mișcare. Când vine vorba de prepararea mâncărurilor, aceasta spune că de câte ori reușește, se ocupă de acest proces acasă. În momentul în care timpul nu-i permite însă, ea recunoaște că apelează la serviciul restaurantelor, dar și la metodele culinare rapide. 

„Eu m-am apucat târziu de sport, dar îmi place, mi-e greu să mă pornesc, dar când îmi intru într-un ritm, nu e un chin să merg la sală. Eu gătesc binișor dintotdeauna, am fost pasionată. Pentru mine e un fel bun de a te relaxa. Câteodată nu ai însă energia și timpul necesar, dar și comand mâncare sau ies în oraș. Mănânc mâncare neprocesată când nu am timp, o salată, un iaurt cu ouă, un somon afumat.”, a mai spus Catinca.

Citește și: Petre Roman nu a salutat-o pe Catinca, la priveghiul mamei sale: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă, dar nu am vorbit cu el”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel