Cât de greu sunt femeile de mulțumit în ceea ce privește vestimentația. Giulia Rossignoli: „Rochiile de ocazie te fac să te simți frumoasă. Nu ne îmbrăcăm așa zilnic”

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Giulia Rossignoli, designer vestimentar, a spus la Interviurile Spectacola și DC News dacă sunt sau nu femeile greu de mulțumit în ceea ce privește vestimentația.

Înainte de a merge la un eveniment, femeile trebuie să-și aleagă o rochie, iar fiecare ocazie necesită o alegere specifică. În general, fiecare femeie are gusturi și preferințe unice atunci când vine vorba de alegerea unei rochii pentru o ocazie specială. Cu toate acestea, doamnele nu sunt atât de greu de mulțumit, așa cum se credea, susține Giulia Rossignoli, designer vestimentar. Potrivit creatoarei de modă, rochiile de ocazie le fac pe femei să se simtă frumoase și pentru că sunt diferite de ceea ce poartă zilnic, ele se simt cu adevărat speciale.

Sunt femeile greu de mulțumit în ceea ce privește vestimentația?

„Nu, partea bună a rochiilor de ocazie este că te fac să te simți foarte frumoasă. Noi nu ne îmbrăcăm așa zilnic. Și atunci când te vezi cu o rochie lungă, cu drapaje, diafană te simți frumoasă. Atunci e simplu să mulțumești o femeie. E o rochie specială și te simți și tu specială în ea”, a spus Giulia Rossignoli, designer vestimentar, la Interviurile Spectacola și DC News.

Te-ar putea interesa și: Cum să creezi 70 de ținute cu doar 13 articole vestimentare. Mariana Romanică: „Acesta este bugetul pentru garderobă” / VIDEO

Care este diferența dintre românce și italience

Giulia Rossignoli, designer vestimentar, este născută și crescută în Italia, dar în urmă cu aproape 8 ani s-a mutat în România pentru a-și clădi o familie și o afacere aici. Frumoasa creatoare de modă și-a părăsit țara imediat după ce și-a cunoscut soțul, care este român. După aproape un deceniu petrecut în România, Giulia Rossignoli suține că italiencele sunt foarte diferite de românce.

Te-ar putea interesa și: Ce piese vestimentare pentru stilul sport nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Mariana Romanică: „Este un trend acum” / VIDEO

„Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite. Femeile din Italia sunt mai prietenoase cu femeile, sunt mai deschise și nu sunt atât de concentrate pe aspect. Mai ales când sunt tinere nu prea le pasă cum arată. Încep să se aranjeze și să țină la aspectul lor după o vârstă. Au mai mult grijă de ele după această vârstă. În schimb, în România e total invers.

Femeia tânără se îngrijește, se duce la coafor, își cumpără haine scumpe. Noua generație poate va rămâne așa. Aici femeile tinere investesc în garderobă, în Italia femeile tinere greu ajung să facă asta. Probabil că nici părinții nu le ajută financiar în Italia, nici bărbații nu fac cadouri. Și atunci, dacă trebuie să-ți cumperi singură, tu, fată tânără, n-ai acest buget de investit.

Româncele, mai ales la început păstrează o distanță față de alte femei. În schimb, în Italia femeile se iau în brațe, se pupă. Sunt mai calde în general cu oamenii. Eu m-am obișnuit, dar la început am crezut că nu mă plac”, a mai precizat Giulia Rossignoli, designer vestimentar, la Interviurile Spectacola și DC News.

Te-ar putea interesa și: Piesele vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă. Mariana Romanică: „Sunt 13 la număr” / VIDEO

Te-ar putea interesa și: Cum să asortezi culorile pentru un outfit reușit. Mariana Romanică, secretele unei ținute atrăgătoare / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel