Cât costă să te cazezi la apartamentele lui Mihai Trăistariu la mare. Avem prețurile pentru toată vara, dar și pentru 1 Mai

Data publicării:
Mihai Trăistariu, la Oracolul Vedetelor
Descriere foto: Mihai Trăistariu, la Oracolul Vedetelor

Mihai Trăistariu a vorbit despre apartamentele pe care le oferă spre închiriere turiștilor la malul mării.

Mihai Trăistariu a intrat deja de ceva timp în lumea afacerilor, cântărețul achiziționându-și mai multe apartamente la malul mării, pe care le oferă în fiecare an spre închiriere turiștilor. Anul acesta însă, el a făcut o nouă investiție și a adăugat pe lista proprietăților pe care le deține și un apartament de lux, care face parte dintr-un complex pe măsură și care e ideal pentru cei care vor să aibă parte de tot răsfățul la malul mării. Extrem de asumat și de sincer, Mihai Trăistariu a dezvălui și care este prețul pentru o singură noapte de cazare în toiul verii.

„Camerista de care am nevoie (n.r. pentru apartamentele de la mare) trebuie să fie sociabilă, pentru că am observat că turiștii stau și de vorbă cu ea, dacă se și împrietenesc contează, deci vreau să fie vorbăreață, să zâmbească, pentru că ea îi întâmpină. Eu le dau codul, nu mai stau cu cheia la lift ca pe vremuri.”, a declarat Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video

Se implică chiar el în curățenie

Astfel, din cauza faptului că nu a reuști să găsească angajații de care are nevoie, Mihai Trăistariu spune că el însuși a fost nevoit să facă curățenie în apartamente, înainte de sosirea turiștilor.

„Este cod, eu le trimit și le dau să intre în cameră. Am dat și eu cu mopul și mi-au făcut poze din hotelul de alături. Am făcut și eu curat acum, pentru că am turiști de Paște. Am deschis, am rezervat, din ianuarie mi-am cumpărat și unul de lux, pe lângă cele 6 pe care le am. Este într-un complex cu pișcină, cu magazine, e în buza mării. E foarte luxos. Am împrumutat bani din bancă, cu rate, dar mie îmi merge bine cu turiștii, mă ocup frumos de ei.”, mai spune artistul.

Te-ar putea interesa și: Jean Paler, la un pas de moarte: „Am făcut un AVC și a început calvarul”. Experiența traumatizantă pe care a trăit-o în spital

Prețul unui apartament la malul mării

Așadar, dacă vrei să te cazezi la Mihai Trăistariu în concediul de anul acesta, trebuie să știi că prețurile sunt unele extrem de avantajoase, după cum confirmă chiar artistul care spune că și-a dorit să-și mențină tarifele sub media pieței. Acesta a fost chiar și certat de către vecinii blocului, care își doresc să aibă aceleași șanse de închiriere.

„La mine e ieftin, eu le dau la jumătate, și în mijlocul verii le am la 350 de lei, în Mamaia Nord, unde toate sunt peste 700. Mi-e frică să le măresc, mă întreabă toți dacă le-am mărit, dar nu, eu le țin ca la început, pentru că vreau să le dau, eu le am mereu pline, ăsta e și interesul. Vecinii m-au certat la ședință, pentru că ei dau același tip de garsonieră la 550, eu am încercat, dar omul tot negociază și mie mi-e milă și accept. Acum e 200-250, vin și stau câte 5 acolo. Dar îmi convine, îmi rămân banii.”, mai spune el.

VEZI și: Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Mihai Trăistariu pentru Spectacola: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel