Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video

Data publicării:
Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

 Lola Crudu ne-a dezvăluit mai multe informații din culisele emisiunii Survivor România.

Lola Crudu a fost ultima concurentă eliminată de la Suvivor All Stars înainte de marea unificare. Fosta Războinică a pierdut duelul în favoarea lui Andrei Ciobanu și s-a reîntors acasă, la cei dragi. Chiar dacă și-ar fi dorit să meargă mai departe, aceasta s-a bucurat în același timp și de revederea cu familia sa, pe care promite că nu o mai lasă singură pentru atât de mult timp. Am întâlnit-o pe Lola în cadrul unui eveniment, unde am rugat-o să ne dezvăluie câteva informații pe care oamenii nu le știu încă despre competiția de pe Pro TV.

„Este foarte greu pentru femei, pentru că ceea ce nu știu oamenii este că femeile trec prin transformări hormonale și nu numai, li se întrerupe pe o perioadă menstruația și este foarte greu, asta e ceva ce nu știu probabil oamenii de acasă, prin ce trecem noi acolo. Bărbații nu au aceste probleme nici acasă. Pentru cei care cunosc ce înseamnă perioada asta înțeleg cum afectează.”, a declarat Lola Crudu în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Te-ar putea interesa: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

„Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă”

Așadar, unele dintre ieșirile nervoase pe care le au femeile în această competiție sunt justificate, spune Lola, care mărturisește că cei din fața micilor ecrane nu pot înțelege schimbările hormonale care se produc în organism. Mai mult, nici concurentele nu dau vreo clipă de înțeles faptul că ar trece prin aceste momente, motiv pentru care fosta Războinică și-a dorit să clarifice subiectul în cadrul acestui interviu.

„La un moment dat, când vedeam că e cineva care în momentul de față ar fi putut fi pe menstruație, înțelegeam situația. Pentru că atunci când vedeam că se enervează mai ușor spuneam să o lăsăm, pentru că e femeie și e normal, sunt doar hormonii. Dar acolo trebuie să fii Războinic, nu trebuie să fii femeie, nici bărbat.

Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă. Mai ales când vine vorba de femei și se întreabă de ce au reacționat așa, pentru că suntem oameni, avem și noi niște trăiri și hormoni care o iau razna.”, ne-a mai spus fosta Războinică.

VEZI și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cum fac baie concurenții la Survior

Un alt lucru care nu se vede pe micile ecrane este și modul în care concurenții fac baie în fiecare seară, ne mai spune Lola.

„Încă un lucru, este foarte greu să te speli cu apă de mare, pentru că miroși mereu a mare, ești mereu lipicios, părul e la fel, deci asta e cu siguranță ce acolo începi să apreciezi, robinetul de acasă. Tenul meu este ok, în schimb mi-a căzut foarte mult păr, iar acum încep să fac tratament și să-mi păstrez părul pierdut.”, ne mai spune Lola.

Te-ar putea interesa și: „Medicii mi-au spus cu certitudine că am cancer”. Jador, adevărul despre problemele de sănătate: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel