Jean Paler, la un pas de moarte: „Am făcut un AVC și a început calvarul”. Experiența traumatizantă pe care a trăit-o în spital

Data publicării:
Jean Paler, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Jean Paler, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Jean Paler a dezvăluit mai multe detalii cu privire la problemele de sănătate cu care s-a confruntat și care îi dau bătăi de cap în continuare. 

Jean Paler a fost răpus de problemele de sănătate în ultima vreme și se pare că ultimul incident, care s-a întâmplat chiar înainte de Anul Nou, l-a speriat îngrozitor pe actorul care a văzut moartea cu ochii. Acesta povestește cum pur și simplu în toiul nopții s-a trezit paralizat și nu a mai reuști să se ridice din pat. Norocul său a fost ca fiica sa să fie atunci în casă cu el și să sune de urgență la ambulanță, care a venit alături de pompieri, pentru a reuși să-l scoată pe acesta din locuință.

„Am făcut un AVC și am paralizat pe partea dreaptă, m-am trezit la miezul nopții că vreau să merg până la baie și am realizat că nu mai pot coborî din pat, nu mă mai asculta jumătate din partea corpului. Am sunat la salvare și a început calvarul. Eram cu fata mea în casă, am sunat-o și i-am zis că nu mi-e bine. Norocul meu era că nu lucra de noapte, iar întâmplarea a fost să fie acasă. Asta era în decembrie.”, a declarat Jean Paler în cadrul emisiunii Exlcusiv VIP de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Cristina Cioran, decizie fără precedent! Fostului său iubit i s-a montat un dispozitiv de monitorizare: „Poliția i-a explicat serios să nu facă greșeli”

Experiența prin care a trecut după AVC-ul suferit

Clipele trăite imediat după au fost și ele destul de greu de suportat, povestește actorul, care își aduce aminte cum a fost transportat de la un spital, la altul și care a fost supus unui șir lung de intervenții, analize și tratamente.

„A venit salvarea și a spus că e AVC. Nu avea cine să mă care pe scări, eu stăteam la etajul trei, și m-au scos pompierii cu targa pe scări. Au alergat cu mine la cel mai apropiat spital, eu fiind la Sinaia. M-au dus la Ploiești unde nu au reușit să facă mare lucru cu mine. M-au transferat la București și tot așa, am mers de la un spital la altul.”, a continuat acesta.

Te-ar putea interesa și: S-a încheiat unul dintre cele mai scandaloase divorțuri. Daniel Onoriu și Isabela nu mai formează o familie: „Va răspunde în fața legii pentru ce a făcut”

A rămas traumatizat de ce a văzut în spital

Cu toate acestea, de departe cea mai traumatizantă experiență dintre toate a fost cea din spital, povestește Jean Paler, care spune că a fost cumplit să vadă cum oamenii se stingeau unul câte unul chiar sub ochii săi. 

„Nu se pot face minuni peste noapte după un AVC. Multe analize, mult tratament, cadre medicale pe lângă tine. Experiența pe care am trăit-o în spital nu o doresc nimănui. Ceea ce se întâmplă la o secție de neurologie nu o să mai vezi nicăieri, e cumplit. Aș puncta faptul că pe zi era imposibil să nu moară cineva. A fost o perioadă în care au murit patru în două zile. Și culmea că cel de lângă mine cu care vorbisem cu o noapte înainte a doua zi dimineață îl lua de lângă mine. Să vezi cu proprii ochi cum se sting cei de lângă tine, trebuie să fii un om puternic.”, a mai dezvăluit el.

VEZI și: Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel