Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Data publicării:
Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta
Descriere foto: Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli a vorbit despre triunghiul amoros care s-a format la Survivor All Stars.

Alexandra Duli a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță pentru a povesti mai multe detalii cu privire la emisiunea Survivor All Stars, de unde a fost eliminată recent, dar și cu privire la triunghiul amoros care a fost în centrul atenției tuturor. Așadar, cine urmărește competiția știe deja faptul că fosta Războinică îi simpatizează destul de tare pe Zanni, lucru care se întâmplă și în cazul Anei Porgras. Astfel, Alexandra Duli a spus adevărul despre presupusa sa relație cu Faimosul, cât și despre gelozia gimnastei.

„Nu s-a întâmplat nimic momentan (n.r. cu Zanni), el a fost și cel care m-a adus aici, vedem, nu se știe niciodată. Vorbim, poate vom începe și niște vlogguri împreună. Nu am avut o relație, ne-am văzut acum doi ani și am vorbit. Eu nu am simțit gelozia Anei Porgras, eu cred că o femeie simte dacă altă femeie este chiar geloasă, dar eu chiar nu am simțit.

Nu ne-am mutat împreună, nu e nimic așa serios. Zanni m-a ajutat să vin aici, mama este ok, îi place cu ce îmi place mie, dacă eu sunt fericită, îi place și ei. Nu pot să confirm dacă am început acum o relație, noi petrecem timpul împreună. Îmi place la el că îl duce capul foarte mult, sunt unii mai în vârstă decât el și nu sunt așa. Cred că și viața l-a făcut să fie atât de deștept.”, a declarat Alexandra Duli în cadrul emisiunii de pe Pro TV.

Citește și: Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video

Este Alexandra Duli îndrăgostită de Zanni?

Chiar dacă mărturisește că nu se poate declara îndrăgostită de Zanni, acest cuvânt fiind unul destul de important, Duli spune că și-ar dori să aibă o relație sentimentală cu acesta. Cei doi au început să vorbească imediat după ce s-a reîntors acesta din competiție, iar Războinica spune că rămâne de văzut cum se vor lega lucrurile în viitor între ei. 

„Mie mi-ar plăcea să am o relație cu Zanni, chiar îmi place de el. Îndrăgostită e prea departe cuvântul ăsta, îmi place de el. Dacă chiar mergem mai departe și totul e bine, nu aș spune nu unei relații.”, a continuat Duli.

Citește și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

A simțit că va fi eliminată

Chiar dacă și-ar fi dorit ca parcursul său din emisiune să continue, Duli a pierdut duelul de eliminarea în favoarea Anei Porgras. Cu toate acestea, ea spune că nu a fost deloc surprinsă de acest deznodământ, întrucât a simțit că se va întoarce în România. 

„Toți m-au uimit sezonul acesta, i-am iubit, mi-a plăcut de ei, mai puțin de Andrei Ciobanu. Mi se pare că colegii îl acceptă prea repede, eu nu uit și nu iert prea repede oamenii. Cred că colegii mei îmi duc dorul pe plan social, dar cu toții știam și ne așteptam că o plec, eu am simțit. Când ești acolo știi fiecare moment.”, mai spune ea. 

Te-ar putea interesa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel