Saveta Bogdan, ALIMENTELE din bucătărie care o ajută să scape de riduri: ”Aplic pe fața curată și las o oră” EXCLUSIV

Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, Facebook

Saveta Bogdan a dezvăluit în exclusivitate pentru Spectacola cum reușește să-și mențină tenul atât de tânăr.

Saveta Bogdan se numără printre cântărețele de muzică populară care au foarte mare grijă la aspectul fizic și la menținerea unui ten cât mai tânăr, pentru o lungă perioadă de timp. Chiar dacă are 76 de ani, asta nu însemnă că solista nu-și mai petrece timp și în saloanele de înfrumusețare, ba mai mult, ajunge acolo regulat, pentru a-și face diferite tratamente pentru față. În exclusivitate pentru Spectacola, Saveta Bogdan a dezvăluit și care sunt măștile naturale pe care obișnuiește să și le facă singură acasă, atunci cânt nu are timp să ajungă la specialiști.

„Eu mă duc și mai fac reclamă la anumite tratamente, dar acum n-am mai fost de mult timp, de vreo șase luni să zic. Am o fată la care mă duc și îmi fac tratamente, dar acum cu căldura asta n-am mai reușit, dar mă duc, la 3, 4 luni. Mai nou, îmi fac și eu acasă măști. O linguriță de lămâie cu gălbenuș o amestec bine, și o aplic pe fața curată și las o oră. Mai dau cu căpșuni, cu roșii pe față, se pot face și acasă. Îmi place să fiu îngrijită. Chiar când am fost la o emisiune m-a machiat o fată și mi-a zis: „Doamnă, aveți o vârstă, dar ce față frumoasă aveți”. Nu fac nimic deosebit, dar poate e și de la mama, e gena. Mama a murit la 82 de ani și nu avea un rid pe față. Era o femeie foarte frumoasă, înaltă.”, a dezvăluit Saveta Bogdan în exclusivitate pentru Spectacola.

Sofia Vicoveanca, secretul unui ten fără riduri, la 80 de ani: ”De câțiva ani mă dau pe față cu...”

Cum reușește Saveta Bogdan să treacă peste încercările grele

Chiar dacă nu a avut viață deloc ușoară, Saveta Bogdan este mereu cu zâmbetul pe buze. Aceasta ne-a dezvăluit astfel de unde reușește să-și ia toată energia pozitivă și cum poate face față acestor obstacole la care viața a supus-o.

„Eu am avut foarte multe probleme în viață, dar am reușit să trec peste ele cu zâmbetul și cu oamenii din jurul meu. Când eram supărată, preferam să ies pe stradă să mă întâlnesc cu lumea, publicul pe mine mă înviorează, îmi dă putere, așa uit de necazurile pe care le am, am avut unele foarte mari, două divorțuri, doi soți mi-au murit. Nu mai era cu mine niciunul când au murit, dar tot m-a afectat. Cu al doilea soț am stat 30 de ani, avem și fata împreună. Am căutat să trec peste toate cu cântecul și zâmbetul acesta.

Dacă am timp liber citesc o carte, de exemplu mie mi-a plăcut foarte tare „Dama cu camelii”, am citit-o foarte mult.”, ne-a mai mărturisit solista în exclusivitate.

Saveta Bogdan, luată în vizor de colegii de breaslă: ”Am foarte mulți dușmani. Îi rog să nu mai aibă grija mea”. Cu cine se înțelege artista din domeniul muzical EXCLUSIV

Ce părere are solista despre tinerii din ziua de astăzi

Saveta Bogdan nu are deloc o părere bună despre tânăra generație, care nu știe să-și trateze cu respect părinții. Aceasta mărturisește faptul că a primit o educație destul de strictă și niciodată nu și-a permis să ridice vocea la mama sau tatăl ei.

„Eu când îi aud pe copiii din ziua de azi că își înjură părinții și țipă la ei, eu nu pot să-i sufăr, le-aș da o palmă. Eu 60 de ani cât am fost lângă mama mea nu i-am vorbit la pertu, am vorbit numai cu dumneavoastră și am fost copiii mulți, ne băteam, eram răi. Dar cu părinții nu exista așa ceva, mama era o țărancă, care umbla desculță la țară, dar amărâtă cum era mi-a dat educație. Eu am avut altă educație, deși părinții mei erau țărani, țărani.”, ne-a spus Saveta Bogdan. 

Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile de înfrumusețare. ”Apelez la estetician. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cochetă” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 iul 2022, 12:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience