Carmina a luat o decizie radicală. Fiica lui Liviu Vârciu părăsește Capitala

Data actualizării: | Data publicării:

Care este motivul pentru care Carmina nu s-a acomodat în București.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a luat o decizie radicală.

Deși tatăl ei i-a cumpărat un apartament în București, nefiind nevoită să plătească chirie în acest fel, Carmina tot nu și-a găsit locul, așa că s-a orientat către mama ei, la Arad.

Vezi și: Liviu Vârciu și Anda Călin, secretul inedit care i-a făcut să rămână împreună 7 ani: „Noi nu am jucat în rol”

Ea stă de doi ani în Capitală, iar lucrurile nu par să fie atât de bune pentru fiica de vedetă.

Ea studiază jurnalism, cu toate că nu dorește să profeseze în această materie, iar tatăl ei a făcut eforturi cu ceva timp în urmă, acum câteva luni mai exact, pentru a o aduce pe Carmina pe un drum artistic.

Liviu Vârciu doar precizase că o va duce la fostele sale profesoare de canto pentru a îi testa vocea, însă de atunci nu s-a mai auzit nimic pe acest subiect.

Se mai știa despre Carmina că era împreună cu un alt influencer, Iustin Chiroiu, ei făcând împreună, pentru o perioadă, mai mult conținut video pentru platformele de socializare. Fanii au început să pună întrebări deoarece ei nu s-au mai afișat împreună pe platformele  de socializare, iar cu decizia sa bruscă de a părăsi Capitala, Carmina ridică și mai multe semne de întrebare.

Vezi și: Carmina Vârciu și Iustin Chiroiu vor juca într-un film? Fiica lui Liviu Vârciu a dat cărțile pe față

„N-am terminat încă facultatea, sunt studentă la Jurnalism, dar nu vreau să fiu ziaristă. Nu că mi se pare greu, dar nu-mi place, n-am învățat nimic la facultatea asta. Iar dacă nu îmi stârnește ceva atenția, nu mai stau.”a mai spus ea, pentru Playtech Știri.

Ea va termina facultatea doar pentru că a început-o, dorindu-și în continuare o viață „artistică”, iar tatăl ei este cunoscut pentru aspritatea cu care privește lucrurile, neoferindu-i pe tavă fiicei sale totul.

Între Carmina și Liviu Vârciu au existat și tensiuni, fiica lui spunând de mai multe ori în presă că ar fi avut o anumită „distanță” de tatăl său, fără ca motivele să fie precizate.

O să termin însă facultatea, trebuie să închei studiile, să am o facultate în viață, dacă tot am început-o. Sincer, însă, n-am știu că nu mi se potrivește. Mai bine să fii artist! Pe plan profesional, momentan mă ocup de campaniile online”, a spus ea pentru sursa menționată.

Vezi și: Liviu Vârciu dorește să-și lanseze fiica în muzică. De ce nu îi dă bani pe mână: „Am fost niște putori toți”

Printre alte încercări ale fiicei lui Liviu au fost și castingurile pentru diverse filme, deși nu a fost înregistrat vreun succes până acum. După cum a lăsat de înțeles, „profesia artistică” pe care o dorește se poate rezuma atât la muzică, dar și la cinematografie.

Ținând cont de cariera lui Liviu Vârciu - cântăreț, prezentator TV, actor - , Carmina i-a înaintat dorința sa de a fi inclusă într-un film, chiar dacă doar „duce gunoiul, doar să apară și ea prin spate”, arătând și mai mult pasiunea tinerei pentru viața și profesia artistică.

Vezi și: Liviu Vârciu, exasperat în Capitală. Motivul care l-a făcut să-și iasă din minți în prima zi de școală a copiilor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel