Carmen Tănase, rol solicitant în serialul Clanul: „E destinul care a luat-o rău de la viață și eu sunt genul de actor care își asumă în totalitate personajul”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Damian Drăghici

Carmen Tănase joacă rolul Luminiței în serialul Clanul, de la PRO TV. 

Cu o distribuție uimitoare, în care noua generație de actori își unește forțele alături de cei experimentați, noul serial Clanul, care va fi difuzat în fiecare joi, la PRO TV, promite cea mai neașteptată experiență care combină calitatea cinematografică și scenele incredibile de acțiune.

Bazat pe formatul Icerde, CLANUL reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău. 

Ce salariu are Carmen Tănase, după 40 de ani de carieră: ”Lumea o să-mi sară în cap”. Veniturile erau diferite înainte de pandemie

Carmen Tănase, rol „dramatic”


Carmen Tănase interpretează rolul Luminiței, în noul serial. Actrița spune că este un rol diferit de cele cu care a obișnuit publicul și că este destul de solicitant, având în vedere faptul că ea este genul de actor care își asumă în totalitate personajul. 


„Carmen Tănase e un rol care, nu vreau să mă plâng acum, că nu asta e ideea… Dar mă solicită foarte mult, pentru că după mulți ani de zile e un rol… e o dramă. Aș putea spune chiar tragic, e destinul care a luat-o rău de la viață și eu sunt genul de actor care își asumă în totalitate personajul.

Și este greu de dus. E foarte frumos. Ce e greu în principal e foarte frumos. Nu pot să neg faptul că este greu. E greu destinul ei de dus. Dacă te imaginezi Luminița, e copleșitor”, a declarat actrița, pentru Fanatik.

Dramele care i-au marcat viața lui Carmen Tănase: "Ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare"

Cine mai joacă în Clanul

Rolurile principale vor fi interpretate de actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu. 

De asemenea, în „Clanul” vor juca și George Mihăiță, Șerban Pavlu,  Vladimir Drăghia. Jojo (Cătălina Grama), Codin Maticiuc și cântăreața Theo Rose, care debutează în actorie.

Despre noul serial, Antonii Mangov, Programming Director PRO TV spune: ”Cu fiecare producție, ne propunem să ajungem la nivelul următor. Aceasta este promisiunea noii noastre serii de ficțiune care va aduce o experiență incredibilă. O producție de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locații de filmare, dar și cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experiența CLANUL. Abia așteptăm să împărtășim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă și să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă”. 

Carmen Tănase i-a cerut SCUZE Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat între cele două: „M-am folosit de numele ei aiurea”


Păstrând misterul despre povestea pe care cei de acasă o vor putea vedea în curând, dar încântat după startul filmărilor, Anghel Damian, Creative Producer declară: ”După câteva luni de lucru la serialul CLANUL, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant. Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă. Sunt absolut convins că foarte curând, “CLANUL” va fi cea mai puternică adicție de pe TV.”.

 

Carmen Tănase, ȘOCATĂ de generația TikTok: „Sunt și foarte mulți plecați de acasă, mulți de tot” / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel