Dramele care i-au marcat viața lui Carmen Tănase: "Ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare"

Data publicării:
Descriere foto: captură video Youtube/ iUmor
Descriere foto: Descriere foto: captură video Youtube/ iUmor

Carmen Tănase a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, dar și despre câștigul pe care îl are o actriță ajunsă la nivelul acesteia.

Carmen Tănase se bucură de un succes uriaș în rândul românilor, fiind una dintre cele mai iubite și consacrate actrițe de la noi din țară. Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, încărcând pozitiv toate persoanele din jurul ei, actrița spune că a trecut și ea prin câteva momente grele, care au marcat-o extrem de tare. Ambele au legătură cu pierderea unor persoane dragi, pierderi peste care artista a trecut foarte greu 

"Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare. Aveam 21 de ani și a fost îngrozitor. El fiind sprijinul meu total, din toate punctele de vedere, m-am clătinat rău pe picioare atunci.", a declarat Carmen Tănase, potrivit Fanatik.

Al doilea moment traumatizant pentru actriță

Al doilea moment greu din viața lui Carmen Tănase este legat de moartea soțului său. Nu a fost o experiență traumatizantă doar pentru ea, ci și pentru fiul ei, care era la o vârstă destul de fragedă atunci.

"Apoi când a murit soțul meu și Tudor avea doar 11 ani. Mi-a fost foarte greu pentru că a trebuit să preiau și sarcina de tată. Suferința lui Tudor a fost foarte mare, nu a trecut nici acum, iar eu a trebuit să uit de suferința mea că s-o preiau pe a lui.", a mai spus aceasta.

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă: Operația a ținut vreo 4 ore

Cum este viața la țară

De ceva timp, Carmen Tănase a hotărât să lase viața de oraș, în favoarea traiului la țară. Încă de când s-a mutat, vedeta s-a arătat a fi extrem de mulțumită de alegerea făcută, pentru că îi oferă toate liniștea de care are nevoie.

"Este minunat, se aude mașina de tuns iarba, păsărelele și vulpile. Vin și căprioare, mistreți nu mai avem. Este foarte idilic, stau într-un loc foarte frumos. Abia aștept să mă întorc aici când am treabă în București. Să mă mut la țară nu a fost idea mea, ci a lui Tudor, mie nu mi-ar fi trecut prin cap așa ceva și recunosc că a fost o alegere foarte bună. Orașul a devenit ceva deosebit de nociv.", a mai spus ea.

Cum se simte actrița după operația la măduvă

În urmă cu ceva timp, îndrăgita actriță a fost diagnosticată cu tumoră la măduvă. Carmen Tănase a aflat în urma unui control de rutină de această boala gravă, când medicii i-au spus că trebuie neapărat să ajungă pe masa de operație. Chiar dacă recunoaște faptul că atunci a fost extrem de uimită de această veste șocantă, Carmen Tănase a avut credință și încrede în oamenii are au operat-o, astfel încât a trecut cu bine peste acea perioadă.

"Eu nu m-am speriat, cei din jurul meu s-au speriat, eu pot să mă controlez când este vorba despre mine. Am știut unde să mă operez, la ce doctor, am avut încredere în el, știam pe ce mâna mă las și că o să fie totul bine. E adevărat că m-a luat prin surprindere vestea că am o tumoră pentru că eu m-am dus să fac un RMN pentru o cu totul altă zonă. A fost o întâmplare că s-a descoprit ce aveam, un context fericit până la urmă. Acum mă simt foarte bine și nu mai am nicio problemă.", a mai dezvăluit actrița.

Carmen Tănase și-a dat fiul afară din casă: "Acum e și mai rău". Ce a scos-o din minți pe actriță

Cât câștigă Carmen Tănase pe lună

"Dacă lucrezi doar la stat este complicat, cei care sunt angajați trăiesc doar din salariul pe care-l da statul. Un salariu care este mai ok acum la categoria mea, dar la categoriile mici este rău. La categoria mea, salariul este cam de 1200 de euro pe lună. Lumea o să-mi sară în cap și o să spună că e ok, dar nu se poate trăi doar cu pâine și ceai. Ne trebuie și niște cărți, haine, produse de îngrijire, este un salariu mic la nevoile unui om de acum. Până înainte de pandemie salariul la categoria mea era de 400 de euro.

Dacă nu faci și altceva, tv sau altele, este foarte greu. Acum mă gândesc la cei care nu trăiesc decât din salariu și care au și bani mai puțini, cei tineri, care au și o chirie de plătit că nu toți au case și părinți bogați, mai au nevoie și de haine. Dacă nu mai fac și altceva este cumplit.", a mai dezvăluit Carmen Tănase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel