Carmen Tănase, ȘOCATĂ de generația TikTok: „Sunt și foarte mulți plecați de acasă, mulți de tot” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Tănase, captura foto Youtube/ Sursa Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Carmen Tănase, captura foto Youtube/ Sursa Spectacola

Carmen Tănase și-a făcut cont de TikTok și a rămas șocată de ceea ce a văzut. Declarațiile actriței în exclusivitate pentru Spectacola. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și se bucură de un succes imens atât pe scenă, cât și în mediul online. Recent, artista și-a făcut cont pe TikTok și a făcut furori pe cea mai populară aplicație de socializare. 


Carmen Tănase a povestit într-un interviu pentru Spectacola cum a ajuns să facă filmulețe pe TikTok, dar și care este părerea ei despre cea mai populară aplicație în rândul tinerilor. 


Actrița spune că și-ar dori tare mult să le ofere copiilor din online câteva învățături despre pericolele acestor rețele de socializare, deoarece a rămas șocată de ceea ce a văzut pe TikTok. 


„Mi-am făcut TikTok, domne. În sfârșit. Ducându-mă la o televiziune, o domnișoară foarte drăguță de acolo, care are o emisiune de monden, nu știu cum a venit vorba și m-a ambiționat. Și am zis: „Fii atentă cum îmi fac TikTok pe loc”. Și am și pus o postare: „Fiți atenți că m-am băgat pe TikTok”. Dar eu nu știam dacă e mult sau puțin 200 si ceva de mii de urmăritori. M-am trezit cu telefoane de la presă a doua zi. Ferească Dumnezeu! Am și zis: „Băi, oameni buni, noi cădem de pe planetă și pe voi vă interesează că eu m-am băgat pe TikTok?”. A fost o joacă, absolut o joacă, dar dacă oamenii au luat-o în serios, o iau și eu în serios. 


M-am uitat pe această platformă, m-am șocat. M-am speriat. Diferă total de Instagram, de astea. Sunt și foarte mulți plecați de acasă, mulți de tot. Sau unii de s-a stins lumina, la ei e beznă și e foarte periculos pentru copilași. Este foarte periculos dacă copiii nu știu ce anume să caute și ce să aleagă. Și asta aș vrea eu să fac. Dacă tot m-am băgat pe TikTok și pot să fac ceva util, asta aș vrea să fac, să atrag atenția. Găsesc eu o modalitate să atrag atenția pentru că este foarte periculos”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea realizată de Georgiana Ioniță.  


Carmen Tănase, Sabina Lisievici și Paul Diaconescu au vorbit, în cadrul unui interviu pentru Spectacola și DC News, despre filmul „În așteptare”, care îi are ca protagoniști și care spune o poveste inspirată din fapte reale. 


Întregul interviu puteți să îl următiți mai jos:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel