Carmen Tănase i-a cerut SCUZE Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat între cele două: „M-am folosit de numele ei aiurea”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase și Bianca Drăgușanu, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase și Bianca Drăgușanu, instagram/colaj foto

Carmen Tănase i-a cerut scuze Biancăi Drăgușanu, după ce s-a folosit de numele ei, într-un mesaj dur. 

Carmen Tănase a fost invitată recent în emisiunea  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a ținut să își ceară scuze față de Bianca Drăgușanu, după ce i-a folosit numele într-un context dur. Mai exact, actrița a ținut să își exprime dorința ca marii actori ai României să fie mai mult mediatizați atunci când încă sunt în viață. De asemenea, Carmen Tănase a fost deranjată de faptul că nu s-a scris în presă că regretata Tamara Buciuceanu a primit premiul Academiei Române pentru Merite Deosebite în Teatru și Film, spunând că majoritatea articolelor sunt despre Bianca Drăgușanu.

„Stimată presă, este o știre care nu vinde, nu-i așa? Atât vă spun: să vă fie rușine obrazului! Ocupați-vă în continuare de Bianca Drăgușanu! Asta și meritați!”, era mesajul postat de Carmen Tănase în urmă cu mai mulți ani.

Carmen Tănase i-a cerut scuze Biancăi Drăgușanu

Acum, Carmen Tănase a ținut să își ceară scuze Biancăi Drăgușanu pentru faptul că i-a folosit numele. De asemenea, actrița a ținut să precizeze că nu are nimic cu blondina. 

„Îmi cer scuze față de această fată cu care chiar nu am nimic. Eram foarte nervoasă pentru ce i se întâmpla Tamarei Buciuceanu și m-am folosit de numele ei absolut aiurea-n tramvai. Și îmi cer scuze acum că uite, ea probabil că nu se uită pe Facebook-ul meu, normal, dar acum a devenit publică această chestie.

Nu am nimic cu Bianca Drăgușanu, nu am nicio problemă cu ea, fiecare este liber să-și facă viața așa cum dorește. Ea a găsit o breșă pe care a speculat-o, asta e situația. Nu sunt de părere că nu trebuie să te uiți la anumite persoane, că ne învață, că ne fac, că ne dreg, că ne strică… nu sunt de această părere”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, relatează WOWbiz.ro.

Carmen Tănase: „Bianca Drăgușanu în filmul meu nu ar juca!”

Denise Rifai a întrebat-o pe Carmen Tănase ce rol ar juca Bianca Drăgușanu într-un film de-al ei. Actrița a mărturisit că nu ar vedea-o pe blondină jucând în filmul ei, deoarece este prea trist pentru ea.

. „Bianca Drăgușanu în filmul meu nu ar juca! Nu ar avea ce să joace în filmul meu, pentru că este un film trist. Ea nu ar avea ce să caute în filmul meu. Ea ar trebui să joace în alte filme, cu oameni frumoși, cu lume frumoasă, cu lux. Filmul meu nu e așa”, a spus Carmen Tănase la Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel