A dat sau nu Carmen Tănase casting pentru serialul Clanul? „Noi ne cunoaștem și știm care ce talent are”

Data publicării:
Carmen Tănase/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Carmen Tănase/ captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Carmen Tănase a dezvăluit care este metoda prin care este distribuită în final, acum, când are ani de zile experiență în acest domeniu.

Carmen Tănase este una dintre cele mai consacrate actrițe din țara noastră, care s-a făcut extrem de remarcată atât pe scena teatrului, cât și în serialele și filmele românești. Astfel, una dintre curiozitățile multor oameni este aceea de a afla dacă marea artistă mai dă castinguri pentru a obține un rol sau dacă pur și simplu este sunată de regizori să facă parte din distribuția unei producții. Astfel, răspunsul vedetei a venit fără pic de transparență. 

„Da, desigur (n.r. că dă castinguri) și la „Clanul” am dat. Îmi și place acum, înainte nu le puteam suporta, pentru că era o miză, acum nu mai am, mă duc la casting relaxată. E normal să dai casting, pentru că la film, serial, trebuie să te potrivești, nu e vorba de talent aici. Noi ne cunoaștem și știm care ce talent are, trebuie să te potrivești cu partenerul, cu situația și să fii într-un context, dar uneori nu ești, dar nu pentru că ești netalentat.”, a declarat Carmen Tănase în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Carmen Tănase, adevărul despre problemele de sănătate: „Sunt rău, praf”. Cum a slăbit 10 kilograme

A jucat în filme în care nu a mai dat castinguri

Chiar dacă există proiecte în care a intrat abia după ce a participat la un casting, Carmen Tănase dezvăluie că în aceeași măsură au existat multe producții și în care a fost distribuită, fără să fie nevoită să mai dea diferite probe. Acest lucru s-a întâmplat chiar și în cazul celor mai cunoscute telenovele ale vremurilor trecute, din care aceasta a făcut parte. 

„Da (n.r a fost sunată direct pentru a primi roluri) în afară de „Lacrimi se iubire” unde am dat casting, pentru a intra în serial, apoi nu am mai dat niciun casting. Diferența dintre cele două este că la teatru nu poți să mai tragi o dublă, e mai greu, după părerea mea. Eu joc la fel, așa cum am învățat de la Olga. Eu am învățat să joc doar într-un fel, la teatru ai publicul în față și aia e.”, a continuat actrița. 

Citește și: Armin Nicoară continuă scandalul cu Georgiana Lobonț: Mi-a zis „noi suntem în altă ligă”. Sunt blocat peste tot

Ce spune despre necesitatea studiilor în domeniu

Cât despre necesitatea studiilor în domeniu, Carmen Tănase spune că toți actorii ar trebui să aibă la bază facultatea specifică care îi învață noțiunile importante ale acestui domeniu și care îi formează pentru provocările ce vor veni pe parcurs. 

„Da, ajută actorii să fie cunoscuți (n.r. filmele și serialele), dar doar atât. Apoi, el trebuie să demonstreze că este meritul său, nu doar o întâmplare a vieții că a nimerit la un casting. Nu știu ce se întâmplă la Facultatea de actorie în ziua de astăzi, dar ea ar trebui să fie baza, pentru că altfel nu cred că poți face această profesie. Această profesie se face cu disciplină de soldat.”, mai spune aceasta.

VEZI și: Andreea Tonciu, luată la rost de Cătălin Zmărăndescu: „Mi-ai tras țeapă! Trebuie să te cert” / video

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel