Carmen Șerban, la un pas de moarte. Verdictul medicilor a traumatizat-o: „Anul viitor nu veți mai fi aici”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Șerban, captură video YouTube
Descriere foto: Carmen Șerban, captură video YouTube

Carmen Șerban a vorbit depre momentele de cumpănă pe care le-a traversat și despre cum a ajutat-o credința să se vindece. 

Carmen Șerban a ieșit victorioasă din lupta cu cancerul.  Artista s-a îndreptat către Biserică, după ce medicii nu i-au dat prea multe șanse de succes. 

În urmă cu aproximativ 10 ani, a fost diagnosticată cu o formă de cancer la sân destul de gravă. Artista nu a avut niciun simptom, descoperind acest lucru la un simplu control de rutină, pe care obișnuiește să îl facă regulat. Vestea pe care i-a dat-o doctorul a șocat-o însă pe aceasta.

Artista spune că medicii au fost cei care au trimis-o pe calea credinței și că, inițial, i-a înjurat și nu a crezut că o va ajuta în vreun fel.

VEZI ȘI: Celebrități care au învins cancerul de sân. Cum au fost diagnosticate și cum au reușit să se vindece

 

"Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis 'Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece'. Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință.

Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezultatul corect.", a declarat Carmen Șerban, la Antena Stars

VEZI ȘI: Carmen Șerban, motivul pentru care nu are copii: ”Viața nu a fost atât de generoasă cu mine”. Artista, acuzată că s-a dat drept mama nepoatei sale


Credința a salvat-o


Artista crede cu tărie că rugăciunea a fost cea care i-a vindecat cancerul, de două ori.


"Nu am vrut să îi ascult, aveam o tumoare de 5mm, care în 6 luni s-a făcut de 12mm. Abia după aceea am ajuns pe mâna unui medic terapeut care mi-a zis 'Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici'. Într-adevăr, când am văzut că în șase luni a ajuns să se mărească (nr, tumoarea), m-am apucat de treabă. Și într-un an și jumătate m-a dus tumoarea la 0.", a mai mărturisit Carmen Șerban, pentru Antena Stars.

VEZI ȘI: Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat


Mai mult, ea spune că a mai avut momente dificile pe care le-a depășit cu ajutorul rugăciunii.

"Nimic nu e întâmplător. După chestia aia au urmat și alte necazuri. Acela a fost un alt semn. Și atunci am avut de învățat să îmi canalizez energia către ură sau să mă îndrept către credință.", a mai spus aceasta. potrivit SpyNews.

 

VEZI ȘI: Carmen Șerban, flirt cu Nicolas Cage: „S-a uitat fix în ochii mei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel