Carmen Șerban, flirt cu Nicolas Cage: „S-a uitat fix în ochii mei”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Șerban/ Nicolas Cage. Captură Video ProTV/ Youtube
Descriere foto: Carmen Șerban/ Nicolas Cage. Captură Video ProTV/ Youtube

Carmen Șerban a povestit cum a reacționat Nicolas Cage, când s-au întâlnit într-un restaurant din Las Vegas.

Carmen Șerban a fost invitată în emisiunea Vorbeește Lumea, de la PRO TV, unde a povestit cum a avut parte de un flirt cu starul ei preferat. În urmă cu câțiva ani, aflată în America, artista a dat nas în nas cu Nicolas Cage, într-un restaurant din Las Vegas. 

Întotdeauna mi-au plăcut ochii lui Nicolas Cage. L-am și întâlnit, la Vegas, la un restaurant la care vin foarte multe vedete internaționale. Eu am fost cu prietenii mei și am mâncat acolo. El trăgea o dublă pentru ceva, probabil pentru o reclamă, și s-a uitat fix în ochii mei. Omul habar nu are cine sunt eu, clar, a fost o chestie de simpatie, din partea lui. Eu m-am uitat la el, mi-am dat seama și sunt un om căruia nu-i place să deranjeze, și am intrat în restaurant. După ce am intrat în restaurant, trupa cu care eram : „Hei, ăla nu era Nicolas Cage?”, și au fugit afară. Până au ieșit afară, deja s-a făcut un lanț de bodyguarzi în jurlul lui. Dar mi-a plăcut acel mic flirt. Mi-a plăcut mereu felul în care joacă și cum arată”, a povestit Carmen Șerban în emisiunea de la PRO TV. 

 

Carmen Șerban, atacată energetic: „Abia mai puteam să spun bună ziua”

 

Carmen Șerban a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate, chiar înainte de un concert. 

Carmen Șerban a devenit extrem de apropiată de divinitate, după ce, în urmă cu câțiva ani, a fost diagnosticată cu o boală cruntă, iar rugăciunile au ajutat-o să se vindece, spune ea. 


Recent, vedeta s-a confruntat cu alte probleme de sănătate, chiar înainde de un concert pe care îl avea de susținut în Madrid și, spune ea, rugăciunile și-au făcut din nou efectul. 


Înainte de Crăciun, Carmen Șerban a avut mai multe călătorii cu avionul și, din cauza frigului din avion, aceasta a răcit. Din păcate, răceala a venit într-un moment extrem de nefavorabil, înainte de concert. Artista spune că și-a pierdut vocea și că a avut emoții că nu va putea cânta. 

 ”Eram pe primul rând acolo, am răcit foarte tare, încât mi-am pierdut vocea, la modul că abia mai puteam să spun bună ziua, răgușisem foarte tare, nu am făcut COVID pentru că mi-am făcut și test PCR înainte să plec la Madrid și de pe 26 deja eram răcită cobză”, a spus Carmen Șerban la Acces Direct.

Mai mult, artista spune că a simțit că ceva nu este în regulă cu ea, din punct de vedere energetic, și că a apelat la duhovnicul ei, același care a ajutat-o și cu ani în urmă, ca să o sfătuiască ce să facă pentru a trece cu bine peste stările de rău. De asemenea, ea a luat legătura și cu un  practician complementar în Medicină, pentru a-i da câteva sfaturi. 
Vedeta spune că rugăciunile au ajutat-o din nou să-și recapete sănătatea și că a putut susține concerul fără probleme.

”Am citit moliftele, alea, alea și în ziua de 31 mi-a revenit vocea în procent de 60% pe la 1, 2 ziua. Am citit și eu foarte multe acatiste, am citit și eu foarte multe rugăciuni. Aveam 2 programe și am reușit să cânt trei programe”, a adăugat Carmen Șerban.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel