Carmen Harra, trumatizată de cutremurul din 1977: „Am avut o intuiție”. Clarvăzătoarea prezice un nou cutremur mare

Data publicării:
Carmen Harra, captură video YouTube
Descriere foto: Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra și-a adus aminte de clipele de groază prin care a trecut în anul 1977.

Cutremurul ce a avut loc în Turcia și a luat viața a mii de persoane a trezit amintirile românilor, care au trăit cutremurul devastator din 1977. Carmen Harra spune că este și în ziua de astăzi marcată de momentele și imaginile pe care le-a văzut atunci, când avea o vârstă destul de fragedă. Mai mult, aceasta spune că a avut chiar și o premoniție în legătură cu tragedia ce urma să vină.

„Eram la două străzi de clădirea în care a murit Toma Caragiu, Alexandru Bocăneț și era 4 martie, nu o să uit cât trăiesc. Aveam 22 de ani, eram venită la București de la Cluj, eram studentă, venită la o emisiune. Eram extrem de tânără și era seară, voiam să mă culc. Am avut un atac de panică, o senzație de sufocare, am simțit că se întâmplă ceva. Am ieșit în pijama, pe scările clădirii. În fața clădirii era o bisericuță, am ieșit, iar la 5 minute a început cutremurul. Deci, am avut o intuiție. Noi oamenii am pierdut legătura asta cu natura, nu mai suntem conectați cum eram, că dacă am fi și dacă am da atenție intuiției noastre, am ști că anumite lucruri urmează să se întâmple. Eu am avut senzația asta foarte puternică că o să se întâmple ceva foarte rău cu mine. În secunda aia au început să cadă clădirile, nici nu se mai putea respira. Au căzut în fața mea oameni tăiați în bucăți, am văzut lucruri oribile, m-au marcat pentru tot restul vieții. Și acum sunt claustrofobică.", a povestit Carmen Harra, potrivit wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Ce alimente trebuie să avem în casă, în cazul unui cutremur: „Mâncarea pentru urgențe ar trebui să ne ajungă câteva zile”

„Ce s-a întâmplat în Turcia va rămâne în Turcia”

În viitor, un nou cutremur mare se apropie, spune Carmen Harra. Cu toate acestea, celebra clarvăzătoare îi liniștește pe români, cărora le spune că tragedia nu va ave aloc în țara noastră.

"Cutremurul ăsta este de altă natură, este foarte la suprafață. Să nu uităm că noi oamenii putem produce cutremure, putem influența natura, pentru că facem tot felul de tehnologii de ionizare, de schimbare a atmosferei și noi nu ne dăm seama că poate să influențeze vibrațiile pământului, mișcările tectonice și așa mai departe. Ce s-a întâmplat în Turcia va rămâne în Turcia. Va fi un alt cutremur mare, dar pe o altă parte a lumii, dar în viitorul apropiat. În România nu o să fie un cutremur mare, deci eu am o făcut o afirmație chiar la două zile după cutremurul din Turcia.”, a continuat aceasta. 

 

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru români: „Trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure”

Totuși, românii trebuie să fie pregătiți de mai multe cutremure mici, cum au fost cele de zilele trecute, care nu vor fi neapărat în Vrancea, așa cum eram obișnuiți. 

„S-ar putea ca în România să fie niște cutremure mici, care nu vor produce pagube și mai mult de atât am spus că ele s-ar putea să se producă în altă zonă, nu neapărat Vrancea. Intuiția mea m-a avertizat că acest lucru se poate produce și continui să le spun celor de acasă să nu se îngrijoreze de nimic, că nu vine niciun cutremur mare în România, că nu vor fi pierderi de vieți și pagube. Nu trebuie să ne speriem să ne dăm seama că rămânem la nivelul ăsta, dar ce e interesant că toate sunt de suprafață. Cutremure mari cum a fost cel din 1977 este un altfel de cutremur.", a declarat Carmen Harra, pentru sursa citată.

Citește și: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul din Turcia: „Mi s-a arătat și o replică foarte puternică”. Ce anunța aceasta pe data de 3 noiembrie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel