Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul din Turcia: „Mi s-a arătat și o replică foarte puternică”. Ce anunța aceasta pe data de 3 noiembrie

Data publicării:
Maria Ghiorghiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maria Ghiorghiu, sursa foto Facebook

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis dezastrul care a măcinat Turcia. 

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care de-a lungul timpului a prezis mai multe dezastre, scoate la iveală informații incredibile, cu privire la cutremurul dezastruos din Turcia, care a luat viața la mii de persoane. Aceasta spune că în luna noiembrie a anului trecut a prezis faptul că un astfel asemenea dezastru natural va măcina lumea. Clarvăzătoarea nu știa pe atunci dacă este vorba despre țara noastră sau nu, însă a premeditat ora, dar și gravitatea lucrurilor care ar fi urmat, după cutremur. 

”Mi-au scris mai mulți cititori despre faptul că am scris, în 3 noiembrie 2022, un articol cu titlul: „Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă”. Și e adevărat, era la 4 fără 10 dimineața, în zori de 3 noiembrie, nu știam dacă va fi în țara noastră. Și oricum eu am spus și spun mereu: România este ocrotită de un cutremur devastator.

România, poporul român, în ciuda a ceea ce se spune, zi de zi, oră de oră, că și România este în pericol de un posibil cutremur devastator. Aș vrea să spun, cu mâna pe inimă, tuturor românilor că România este, deocamdată…

De ce spun deocamdată? Pentru că primisem un mesaj cândva, în care se spunea: „Uite, se tem de un cutremur devastator. Și atunci un glas a spus așa: „În România nu va fi un cutremur devastator, nu încă”. De asta spun”, a povestit Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE, potrivit cancan

Te poate interesa și: Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Clarvăzătoarea a văzut imaginile cu cutremurul dezastruos

Mai mult, Maria Ghiorghiu susține că a văzut și imagini cu acest cutremur în propria locuință. Clarvăzătoarea știa de pe atunci faptul că acest dezastru natural va fi urmat și de o replică la fel de puternică, așa cum s-a întâmplat în Turcia. 

”Vreau să spun că vedeam o cameră, era chiar camera mea, în care vedeam cum pereții se clatină și mi-era teamă că se și dărâmă. Chiar dacă se produce un cutremur, undeva, în alt colț al lumii, adeseori mi se arată chiar camera mea, probabil pentru a înțelege intensitatea cutremurului.

Și, deci, vedeam chiar camera mea, în care pereții se clătinau foarte puternic și când vedeam că s-a potolit cutremurul, la scurt timp mi s-a mai arătat o replică, nu chiar la fel de puternică, dar foarte puternică. Și chiar scriam în 3 noiembrie 2022 că acest cutremur nu va fi în România cu siguranță. Din nefericire, va fi în altă țară și cu adevărat va fi devastator.”, a mai spus clarvăzătoarea.

Citește și: Previziuni numerologie 2023. Predicții pentru TOATE numerele personale

Care este bilanțul morților din Turcia și Siria

Cutremurele care au zguduit sud-estul Turciei şi nordul Siriei au ucis, până acum, aproximativ 12000 de persoane. Cu toate acestea, pe zi ce trece, acest număr devine din ce în ce mai mare, iar autoritățile se așteaptă ca acesta să mai crească cu câteva mii, în următoarele zile, potrivit digi24.

Doar în Turcia, s-ar fi dărâmat peste 6000 de clădiri, iar salvatorii încearcă în continuare să găsească victime în viață, sub ruine, deși șansele scad de la o zi, la alta. Cutremurul a avut magnitudinea de 7,5 și a zguduit mai multe regiuni. La scurt timp, au avut loc și mai multe replici, la fel de puternice. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel