Carmen Harra, previziuni sumbre pentru români: „Trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure”

Data publicării:
Carmen Harra, captură video YouTube
Descriere foto: Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra a dezvăluit ce îi așteaptă pe români în viitor.

Carmen Harra a făcut noi previziuni, cu privire la situația economică pe care românii o vor experimenta în următoarea perioadă. Celebra clarvăzătoare spune că prețurile vor crește din ce în ce mai mult, iar scumpirile pe care le experimentăm în ziua de astăzi sunt nimic, față de ceea ce va urma. Tocmai din acest motiv, aceasta spune că îndeamnă pe toată lumea care are niște bani puși deoparte să investească.

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele.”, a declarat Carmen Harra, potrivit ciao.

Te poate interesa și: 2023, anul divorțurilor în showbiz-ul românesc. Carmen Harra, avertisment: „Urmează ani de încercare. Din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț”

„Ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929”

Gravitatea lucrurilor este destul de mare, spune Carmen Harra, care mărturisește că vom avea de-a face cu o criză similară cu cea din 1929. 

„De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani se înlocuiesc monedele, intrăm spre o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită. Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației. Al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii.”, a continuat aceasta.

Te poate interesa și: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul din Turcia: „Mi s-a arătat și o replică foarte puternică”. Ce anunța aceasta pe data de 3 noiembrie

Trebuie să ne așteptăm la astfel de probleme până în 2033

Credința este singura care ne poate ajuta în această perioadă, spune Carmen Harra. De asemenea, perioada aceasta dură va fi extrem de lungă, mai exact, până în anul 2033, așadar românii trebuie să se obișnuiască cu condițiile grele de viață.

„Aș vrea să fim uniți puternici, noi, românii. Suntem un popor unit credincios, să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste  această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devin mai buni și în special mai uniți”, a spus Carmen Harra. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel