Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecamf o SPIONA: „Un microfon luat de pe piață”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf ar fi încercat să o spioneze. 

Apariția lui Laurențiu Reghecampf la podcast-ul „Acasă la Măruță” a redeschisi o nouă rundă a războiului dintre celebrul antrenor și Anamaria Prodan. 

După declarațiile lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a acordat un interviu, la Antena Stars, unde a venit cu o nouă serie de acuzații la adresa soțului ei. Celebra impresară susține că a găsit microfoane montate sub pat și spune că în spatele încercării de spionaj s-ar afla Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan: L-am găsit instantaneu


”Șoferul meu, care astăzi, pus de Reghecampf să îmi pună microfoane în casă, penal, caz penal, eu l-am găsit instantaneu, Dumnezeu mă iubește, eu l-am găsit noaptea, când am venit din Dubai, în prima noapte, acum șapte luni, m-am apucat de nebună să fac curățenie. Când m-am băgat pe sub pat ca să șterg, era microfonul, era lipit, un microfon luat de pe piață cu trei milioane de lei vechi”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit SpyNews. 

Mai mult, legat de declarațiile făcute de Reghecampf cu privire la proveniența banilor săi, Anamaria Prodan susține că regretata Ionela Prodan i-ar fi oferit bani celebrului impresar și chiar l-ar fi pus să semneze pentru primirea acestora. 


”Laurențiu Reghecampf am văzut că nici de fosta soacră nu își aducea aminte bine, nici câți bani are, nici cum are, dar, în rest, mergea săptămânal la soacra pe care o iubea foarte tare și o considera mama lui, ca să ia bani, să trăiască. L-a iertat de foarte multe ori, când știa cu ce nenorocite de femei umblă și îl învăța ca pe propriul copil și îi spunea, mama, tu nu poți să decazi, tu trebuie să crești. L-am învățat și eu, și mama mea, în fiecare secundă, cât de mândru să stea. (...)  Mama mea l-a pus pe Reghecampf să semneze de fiecare dată când a luat bani de la ea. Le-am depus la dosar, toți banii pe care mama mea i-a strâns și mi l-a lăsat, săraca, în bibliotecă, iar eu când am găsit dosarul era să fac infarct. Săraca, mă ajută și de dincolo de viață”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată. 

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre evenimentul de reînnoire a jurămintelor cu Anamaria Prodan: A făcut lucrul ăsta premeditat

Laurențiu Reghecampf: Ce a făcut Ana este foarte urât

Laurențiu Reghecampf a decis să vorbească pentru prima dată în public despre acuzațiile care i-au fost aduse.

 

"În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? (...) Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul podcastul-ui Acasă la Măruță. 

 

Citește și: Laurențiu Reghecampf, detalii NEȘTIUTE despre căsnicia cu Mariana Pfeiffer: Bă, da’ noroc am avut de femei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel