Carmen Harra, previziuni despre soarta Elenei Udrea, după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare: „Intră într-un an karmic. Nu mai are loc de întors”

Carmen Harra , Elena Udrea, Foto Facebook
Descriere foto: Carmen Harra , Elena Udrea, Foto Facebook

Carmen Harra spune că Elena Udrea își întâlnește karma anul acesta.

După aproape două luni de la fuga Elenei Udrea din țară, pe 10 iunie, Curtea de Apel din Sofia a admis cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului ministru al Turismului Elena Udrea, care are de executat în România o condamnare de 6 ani închisoare în dosarul "Gala Bute".
 

Instanţa din Bulgaria a dispus punerea în executare a mandatului european emis pe numele Elenei Udrea şi extrădarea în România, decizia fiind definitivă. Statul român a început deja să facă demersurile pentru extrădare, astfel încât Udrea să revină în țară până pe 20 iunie. 


Carmen Harra a fost invitată în emisiunea „Online story” a Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre viitorul Elenei Udrea. Celebra clarvăzătoare spune că a văzut demult acest scenariu și că a știut că se va ajunge aici. Mai mult, ea afirmă că i-a prezis fostului ministru al Turismului că se va căsători cu un bărbat mai tânăr, făcând referire la iubitul fostului politician, fostul manechin Adrian Alexandrov. 


„Mă uit la Elena Udrea de ani de zile și am știut că o să se ajungă aici.

Eu anticipez, pur și simplu, bazat pe potențialul ăsta de a folosi intuiția. Anticipez unde merge omul cu acțiunile lui. Dacă urmăriți presa, acum ani de zile, am spus că o să se căsătorească cu un bărbat mai tânăr și că o să facă un copil. Lucruri care păreau imposibile, pentru că era prea în vârstă. Tot eu am spus despre că va fugi, că va fi prinsă și că, în final, va executa această sentință.
Ea încă mai poate naviga o perioadă de timp, să încerce să inducă în eroare, poate, autoritățile, dar intră într-un an karmic. De acolo nu mai are loc de întors”, a precizat Carmen Harra în emisiunea „Online Story”, potrivit wowbiz. 

Carmen Harra desființează relațiile Biancăi Drăgușanu: „A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme”

Carmen Harra: Karmele ei încep s-o urmărească și ea trebuie să le plătească

„Eu studiez conceptul ăsta pitagorian și știu că noi nu putem să ieșim din acțiunile noastre de timp și din conceptul de karmă. Karmele ei încep s-o urmărească și ea trebuie să le plătească. Inteligent ar fi să spună <> Ea va ajunge, până la urmă, să își plătească pedeapsa și va ajunge în pușcărie”, a adăugat Carmen Harra.

 

„Aceasta este perioada ei de răscruce și perioada ei de plată karmică”

„Ăsta era anul ei de reflecție. În anul ăsta, ea avea șansa să corecteze ceva. Noi putem, totuși, să corectăm lucrurile pe care le-am greșit. Putem să acceptăm lucrurile pe care le-am greșit. Putem să ne cerem iertare. De aia Dumnezeu ne-a lăsat șansa să ne ducem și să ne cerem iertare. Iertarea e dumnezeiască. Ăsta era un an în care putea să obțină această iertare. Nu a făcut-o!(...) Anii de plată sunt ultimii 12 ani. Finalul lui 2022 și parcursul lui 2023, aceasta este perioada ei de răscruce și perioada ei de plată karmică”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra desființează noua relație a Anamariei Prodan: „Este un foc de paie”


Săptămâna trecută, Elena Udrea a făcut ultimele încercări de a îndupleca judecătorii din ţara vecină să nu o trimită în România. Astfel, ea cerut sesizarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene cu o întrebare preliminară privind standardul juridic la nivelul statelor Uniunii Europene.

Cum soluţionarea sesizărilor la CJUE durează foarte mult, Udrea a solicitat ca până la un verdict al CJUE să fie lăsată în libertate.

"Doresc să solicit instanţei să pună această întrebare, având în vedere că există în acest moment în nenumărate ţări din UE situaţii similare cele ale cetăţenilor români în care s-a luat decizia de netrimitere în România, în cazul unor încălcări şi unor abuzuri. Abuzuri mult mai slabe decât în cazul meu. Consider că la nivelul UE ar trebui să existe o decizie care să reglementeze unitar pentru toate ţările UE răspunsul instanţelor din ţara unde se judecă cererea de predare. Nu ştiu juridic să explic mai bine, rugămintea este ca această întrebare să fie trimisă către CJUE, însă doar cu condiţia în care să aştept în libertate răspunsul CJUE. Este cunoscut că judecata la CJUE durează minim câteva luni până la un an-doi, iar varianta ca eu să aştept acest răspuns în stare de arest ar însemna ca eu să continui să fiu într-o stare de detenţie, în baza unei hotărâri ilegale, pronunţată de un tribunal nelegal constituit în România. Rugămintea mea este ca această întrebare să fie acceptată doar dacă se admite ca răspunsul să-l aştept pe teritoriul Bulgariei, dar cu o altă măsură decât arestul preventiv", a spus Udrea, în instanţă.

De asemenea, Udrea le-a vorbit judecătorilor bulgari despre numeroase "abuzuri" săvârşite împotriva ei în timpul procesului din România şi le-a cerut să respingă cererea autorităţilor române de a fi extrădată.

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanţa supremă să confirme condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul 'Gala Bute'.

Pe 7 aprilie, Udrea a fost prinsă de poliţia de frontieră din Bulgaria, în timp ce încerca să treacă în Grecia cu un autoturism pe la punctul de trecere Kulata.

La mijlocul lunii aprilie, tribunalul districtual din Blagoevgrad a aprobat punerea în executare a mandatului european emis pe numele ei şi extrădarea în România.

Elena Udrea a atacat acest verdict la Curtea de Apel din Sofia, fără a avea câştig de cauză, notează Agerpres.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 15 iun 2022, 18:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience