Carmen Harra desființează noua relație a Anamariei Prodan: „Este un foc de paie”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, Anamaria Prodan/ foto Instagram/Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, Anamaria Prodan/ foto Instagram/Facebook

Carmen Harra nu privește cu ochi buni relația pe care Anamaria Prodan a început-o recent. 

Carmen Harra a fost invitată în emisiunea „Online story” a Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre viitorul amoros al Anamariei Prodan. Celebra clarvăzătoare spune despre relația secretă a impresarei că ar fi una de tranzit, care nu va duce nicăieri. 


„Atunci când treci printr-un divorț care încă nu s-a soluționat și treci cu inima frântă îți dai seama că următoarea relație în care tu vrei să intri este afectată de stările tale precedent.

Tu nu te-ai vindecat, încă ești rănit, încă ai niște sentimente în tine. Relația următoare este una tranzitorie, nu se construiește într-o stare în care nu poți să construiești ceva. Eu nu cred în nimic din relația următoare a ei, nu cred că aceasta duce la nimic, este un foc de paie, este o modalitate de a-și face ei bine în sufletul ei, că a găsit un om mai puternic, mai frumos, mai înalt, are mai mulți bani.


Că relația asta o să ducă undeva, absolut nu. Nu vreau să par negativă. Îi trebuie un timp să aducă pe cineva în viața ei și asta nu se întâmplă așa de repede. Este de neconceput ca aceasta relație să ducă undeva la stabilizarea ei. În timp va veni și asta, dar nu acum și nu în relația asta.

Când tu ești rănit, când pe tine te doare tot ce s-a întâmplat, este imposibil să pretinzi că totul ți-a trecut și că ai găsit omul vieții tale. Lucrurile nu merg chiar așa. Aș vrea să cred că ăsta este un adevăr și aș vrea, din tot sufletul meu, că o iubesc, că este fata celei mai bune prietene ale mele, Ionele Prodan, cu care am fost colegă de scenă ani în tinerețea mea și cred că mama ei, de acolo de unde e, și-ar dori ca ea să găsească omul ideal. Eu, personal, cred că omul ăsta doar îi vindecă rana pe moment, ce se va întâmpla în timp rămâne de văzut, dar nu cred prea mult în relația asta, deși aș vrea, dar nu pot”, a declarat Carmen Harra pentru WOWnews, potrivit Wowbiz. 

Anamaria Prodan, ipostază de infarct. Cum s-a pozat vedeta pe rețelele de socializare

 

Carmen Harra, SFAT pentru Anamaria Prodan: „Și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru”

 

Într-o intervenție video, în emisiunea „Exclusiv VIP”; de la Prima TV, Carmen Harra spunea, în urmă cu câteva luni, că Anamaria Prodan trebuie să pună capăt războiului cu Reghe.

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Prima reacție a antrenorului


„Te înșală bărbatul Te duci la psiholog? Nu mă duc la psiholog, în înjur că e mai ieftin. Eu ce îi recomand Anamariei Prodan și cred că și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru: Dacă ai trăit cu un om atât de imoral, atât de mincinos, atât de nenorocit, atât de hoț și atât de bandit, nici nu merită atenția ei. Nu merită să mai spună un cuvânt despre el. Să uite, să ierte. Viața merge înainte, să se gândească doar la ea, să construiască doar emoții pozitive, să le spună copiilor că în pofida acțiunilor tatălui lor, trebuie să își iubească tatăl, pentru că este tatăl lor, așa mic, pătrat și nenorocit, dar trebuie să ne iubim părinții așa cum sunt. Doar așa îi ajutăm ca în viață să nu sufere traumele din urma acțiunilor părinților. Aici e vorba de foarte multă înțelepciune. Îi recomand Anei o consiliere, pentru că are nevoie de ea. Este o fată deșteaptă, poate să se descurce în viață foarte bine, pe picioarele ei. Dar lupta asta și emoțiile astea atât de distructive nu vor duce la nimic bun”, a declarat Carmen Harra în emisiunea Exclusiv VIP, de la PRIMA TV. 

 

„Tragem concluzii foarte triste, Relația asta a pornit greșit karmic, a pornit dintr-o minciună, iar această familie mare a României a fost o mare minciună. După cum spune ea acum, adevărul iese la iveală, toți acești ani petrecuți împreună se pare că ar fi fost un infern și partea proastă este că toată averea despre care vorbește toată România, de fapt, nu există. Întrebarea este, cum mai aflăm adevărul, în toată situația aceasta și cum putem ajunge la pace și la echilibru, când tensiunea este atât de ridicată și starea emoțională este atât de dezastruoasă”, a mai spus Carmen Harra, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Anamaria Prodan, război cu Carmen Harra

 

În urmă cu câteva luni, Carmen Harra a caracterizat-o drept narcisistă pe Anamaria Prodan și a spus că acesta ar fi motivul pentru care relațiile ei nu au rezistat, făcând astfel referire la cele două mariaje eșuate ale celebrei impresare. Mai mult, celebra clarvăzătoare a afirmat că divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se va termina urât și că relația pe care antrenorul o are acum cu tânăra Corina, îi va aduce datorii karmice. 

„Pot spune că Anamaria Prodan este tipologia narcisistului, asta a fost problema în relația lor. Relațile cu un narcisist nu supraviețuiesc timpului. Din cauza că ea este un element narcisist, ea o să aibă multe probleme în divorțul ăsta, ea o să-i ceara oricât de mulți bani vrea, iar divorțul o sa se termine urât.

În privința acestei tinere cu care s-a căsătorit Reghecampf, ea a luat tatăl unor copii și există o karmă legată de treaba asta, însă și Anamaria Prodan a făcut același lucru cu Reghe.”, a declarat Carmen Harra la Prima Tv

Anamaria Prodan, reacție dură


Anamaria Prodan s-a înfuriat după ce a ascultat declarațiile clarvăzătoarei și a avut un mesaj pentru aceasta: 

 

”Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici.Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui.

Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă. Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă.

Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf. Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel