Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Oanei Matache: „Sunt discuții puternice. Când e vorba de trădare...”

Data publicării:
Răzvan Miheț, Oana Matache, Carmen Harra/ sursa foto Instagram, youtube
Descriere foto: Răzvan Miheț, Oana Matache, Carmen Harra/ sursa foto Instagram, youtube

Carmen Harra a dezvăluit dacă poate fi vorba sau nu despre un divorț între Oana Matache și Răzvan Miheț. 

Vestea că Oana Matache divorțează a uimit pe toată lumea. Sora Deliei a fost prinsă zilele trecute sărutându-se pe stradă cu un alt bărbat, deși aceasta este căsătorită cu Răzvan Miheț, iar împreună au doi copii. Carmen Harra, cea care a prezis divorțurile mai multor cupluri din lumea mondenă spune că între cei doi poate avea loc o împăcare, dacă bărbatul este dispus să ierte, iar o despărțire nu este principală opțiune pentru aceștia. 

„Nu am coordonatele lor ca să facem calcule, dar psihologic vorbind și utilizând intuiția mea, nu cred că va fi un divorț. Eu cred în această familie, în faptul că există împăcare, oamenii mai pot greși, dar contează copiii, legătura lor de suflet și dacă ea este dedicată familiei, va reveni aici. Eu nu cred că va fi un divorț.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii realizată de Cristi Brancu, pe Prima TV. 

Te-ar putea interesa și: Gina Matache, prima reacție despre presupusul divorț al fiicei sale: „Sunt alegerile ei”

„Sunt discuții puternice”

Discuții există, confirmă Carmen Harra, care spune că cei doi sunt într-o mare cumpănă în acest moment. Chiar dacă prima reacția a lui Răzvan este să se despartă de partenera sa de viață, acesta ar trebui să pună pe primul loc familia și lucrurile pe care cei doi le-au clădit în toți acești ani de mariaj, consideră clarvăzătoarea. 

„Ceva, într-adevăr, este. Sunt discuții puternice. Când e vorba de trădare, un suflet este foarte rănit și prima reacție este să ne separăm, pentru că m-ai înșelat, ai trădat mariajul. Ele (n.r. Gina și Delia Matache) nu pot face mare lucru din umbră, nu se pot implica și este foarte bine că nu comentează, pentru că în felul acesta nu-și realizează divergențe cu niciunul dintre ei. Eu mă bucur că am oportunitatea să vorbesc, pentru că cred în împăcare, iertare și de multe ori în viață trebuie să ne iertăm, să evaluăm ce contează, iar ce contează pentru ei sunt copiii, au o familie extraordinară.

Un moment de rătăcire poate să treacă, doar dacă acest personaj care a apărut în viața ei este cu o putere karmică mare, așa îi poate da viața peste cap temporar, poate avea o atracție. Dar asta nu înseamnă că vom dărâma ce s-a clădit ani de zile. El trebuie să ierte, pentru că și el are păcatele lui, toți suntem păcătoși.”, a continuata aceasta.

Pe aceeași temă: Sora Deliei s-ar fi despărțit de soțul ei. Prima reacție a Oanei, după apariția imaginilor compromițătoare

Oana Matache și Răzvan se pot împăca

Așadar, chiar dacă acum pare a fi departe o împăcare, Carmen Harra spune că nu vede un posibil divorț între cei doi. Lucrurile clădite împreună sunt mult mai importante decât o aventură, spune ea. 

„Se poate trece peste această experiență, se poate ierta, trebuie să prețuim mai mult după o experiență de asta. Ne uităm la copii și ne sacrificăm pentru ei. Lăsăm în urmă lucrurile care nu merită să distrugă un mariaj.”, a conchis Carmen Harra. 

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, trumatizată de cutremurul din 1977: „Am avut o intuiție”. Clarvăzătoarea prezice un nou cutremur mare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel