Gina Matache, prima reacție despre presupusul divorț al fiicei sale: „Sunt alegerile ei”

Data publicării:
Delia, Gina MAtache, Oana Matache, sursa Instagram
Descriere foto: Delia, Gina MAtache, Oana Matache, sursa Instagram

Mama Deliei Matache a intervenit în scandalul divorțului fiicei ei, Oana. 

Oana Matache, sora Deliei, a fost surprinsă în compania altui bărbat. Mai mult, în spațiul public se vehiculează deja că cei doi nici nu mai locuiesc împreună, deși au împreună doi copii, pe Jessie (6 ani) și pe Bogdan (4 ani). Chiar dacă cei doi păreau a avea căsnicia perfectă, blondina a fost fotografiată pe stradă în timp ce se săruta cu un bărbat misterios, altul decât soțul ei. Acest lucru a stârnit un val de reacții în mediul online, acolo unde toată lumea așteptă ca sora cântăreței să ofere un punct de vedere. În timp ce aceasta păstrează tăcerea, mama ei a fost cea care a intervenit. Cu toate acestea, Gina Matache spune că nu-și dorește să vorbească în numele Oanei, iar dacă ar fi vorba despre un divorț, sun alegerile ei de viață.

''Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei.'', a declarat Gina Matache, pentru unica.ro.

Te-ar putea interesa și: Mama Deliei Matache: „Trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas”. Artista, declarații controversate

Ce spunea Gina Matache despre ginerii ei

În urmă cu ceva timp, Gina Matache vorbea despre relația pe care o are cu cei doi gineri ai săi. Pe atunci, artista se arăta a fi extrem de recunoscătoare pentru că fiicele sale au avut parte de noroc, când vine vorba de acest plan.

„Nu aș avea de ce să nu mă înțeleg cu ei. În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce. Am doi gineri minunați, doi oameni care nu aparțin epocii ăsteia. Mă uit în jurul meu și văd tineret care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni ciudate, ori cu droguri. Am zis Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez”, a declarat Gina Matache, potrivit a1.

Citește și: Părinții Deliei au îngropat securea războiului. Cei doi s-au mutat din nou împreună: "Trebuie să avem grijă unul de altul"

Oana Matache, pusă la zid de fani pentru modul în care își crește copiii

Mai mult, în urmă cu ceva timp, Oana Matache a fost acuzată de fani de faptul că este o mamă iresponsabilă, pentru că și-a lăsat bebelușul abia născut la vremea aceea, pentru a reveni pe scenă. Oana a cântat o perioadă alături de Delia, sora sa, însă s-a retras din această activitate. Vedeta le-a închis atunci gura celor care au criticat-o, oferindu-le și câteva argumente. 

„Ele consideră că ar trebui să mă simt vinovată pentru că mi-am lăsat copilașul, pe care eu a trebuit să îl țin în brațe și să îl alăptez toată ziua, să ne sufocăm una pe cealaltă, la bunică și am plecat de acasă. Ele nu pot concepe așa ceva pentru că sunt mai posesive cu bebelușii lor.

Ce aș face eu diferit dacă aș vrea să atrag atenția cuiva, aș fi mult mai empatică și aș face asta într-un mod privat, și în al doilea rând într-un mod în care să nu fac persoana respectivă să sufere” a declarat sora Deliei, la momentul respectiv.

Te-ar putea interesa și: Condiția pe care a pus-o Delia pentru a participa la America Express: „Vreau să merg, dar e foarte important...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel