Carmen Harra, predicții pentru divele din showbiz. Vor ajunge în fața altarului Mihaela Rădulescu, Anamaria Prodan și Iulia Albu?

Data publicării:

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni pentru câteva dintre vedetele de la noi din țară.

Carmen Harra s-a făcut extrem de cunoscută de-a lungul timpului, datorită situațiilor pe care le-a anticipat întotdeauna, care s-au dovedit în final a fi adevărate. De data aceasta, celebra clarvăzătoare spune ce se va întâmpla cu viața sentimentală a unor vedete din showbiz-ul românesc. Prima pe listă este Mihaela Rădulescu, care are toate șansele de a ajunge în fața altarului în 2024, spune Carmen Harra, încă aceasta nu trebuie să evite momentul oportun.

„Deci nu înainte. Dacă face căsătoria înainte o face într-un moment greșit al vieții ei. Conexiunile pe care ea le-a creat cu unii oameni, în cazul ei, ea nu le-a rezolvat, nu le-a încheiat mental, emoțional. Acțiunile ei în alte relații se reflectă și în relația pe care o are acum, deși această relație este mai bună ca celelalte. Are ea șanse cu acest om, categoric. Dacă ia în considerare că din vara anului 2024 și până în vara anului 2025 ar fi, de fapt, timpul ideal ca ea să facă o căsătorie legală cu ea”, a spus Carmen Harra, în emisiunea „Star Magazine”, relatează spynews.ro.

VEZI și: Romică Țociu, enervat la culme în America Express. Actorul nu se aștepta să fie trimis în cursa pentru ultima șansă

Ce se întâmplă cu viața sentimentală a Aneimariei Prodan

Și Anamaria Prodan este una dintre vedele de la noi din țară care își dorește să-și refacă viața, după divorțul de Laurențiu Reghecampf, care are și copii cu actuala sa parteneră, care este însărcinată pentru a doua oară. Cu toate acestea, chiar dacă impresara declara recent că este implicată într-o nouă poveste de iubire și că e mai fericită ca niciodată, clarvăzătoare nu vedete o căsnicie în cazul ei, în 2024.

„Nu anul viitor. Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise, încă nu a cunoscut persoana potrivită și nu aș vrea să se arunce în relații care nu duc nicăieri. 2025 este anul ei, dar nu 2024. Nu văd o căsătorie în anul care vine pentru ea. (...) Mai are încă răni puternice”, a adăugat clarvăzătoarea.

VEZI și: Anamaria Prodan, motivul divorțului de primul soț, Tibi Dumitrescu: „Sunt un om foarte bun și știu că merită mai mult”

Unde va duce relația dintre Iulia Albu și Mike

Cât despre Iulia Albu și Mike, Carmen Harra nu are neapărat vești bune pentru criticul de modă. Aceasta este încă afectată de niște situații care s-au întâmplat în trecut, spune ea, motiv pentru care nu va reuși prea curând să-și facă o familie în adevăratul sens al cuvântului. Fanii care i-au urmărit pe cei doi la America Express au putut vedea cum relația dintre ei este una destul de tumultoasă, care nu va duce însă în fața altarului anul viitor, spune Carmen Harra.

„Iulia Albu nu prea rămâne alături de nimeni, Problema ei este că are niște memorii din copilărie. Are niște răni, are ceva care nu e vindecat și de aceea în relațiile în care intră intră pentru o perioadă și iese apoi. Anul care vine nici pentru ea nu este un an care o avantajează”, a continuat aceasta.

Citește și: Iulia Albu, motivul divorțului de Mihai Albu: „Ăsta este simplul adevăr. Mi-am dat seama că nu putem să continuăm...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel