Romică Țociu, enervat la culme în America Express. Actorul nu se aștepta să fie trimis în cursa pentru ultima șansă

Data actualizării: | Data publicării:

Romică Țociu i-a surprins pe colegii săi de la America Express, cu atitudinea pe care a avut-o în momentul în care a fost votat pentru a participa la cursa pentru ultima șansă.

Cursa spre ultima șasă de la America Express, din ediția de pe 13 decembrie, a creat un adevărat val de reacții printre concurenții care au format diferite alianțe de prietenie până acum, motiv pentru care s-au protejat unii pe alții de la vot. Concret, au intrat direct în această probă și au fost, astfel, în pericol de eliminare echipa Iuliei Albu cu Mike și echipa Alexiei cu Aris Eram, care au ajuns pe ultimele două locuri. În acest sens, vedetele au fost nevoite să aleagă o a treia pereche pentru a participa la cursa de ultima șansă, dintre Giulia Anghelescu și Vlad și Romică și Cătălin Țociu. Astfel, ultimii au fost cei care s-au alăturat celorlalte două echipe, lucru care l-a înfuriat la culme pe actor. 

„Dacă putem să nu ne votăm unii pe alții, nu o s-o facem, asta am spus cu Giulia și Vlad, și cu Alexia și Aris, așa că îi votăm pe Romică și pe Cătălin. L-am trimis pe Romică în cursă fără regrete, dar și fără un sentiment negativ. Romică s-a supărat foarte tare, nici nu s-a mai uitat la noi”, a declarat Laura Giurcanu.

„E prima dată când l-am văzut pe Romică atât de supărat pe noi, dar noi avem în continuare o relație bună.”, a completat și Sânziana Negru.

„Au făcut o alianță, o înțelegere, cum se face de obicei la jocuri.”, a spus Cătălin Țociu la testimoniale.

„Deci există o gașcă în care noi nu suntem.”, spune și Romică.

Citește și: Suma uriașă primită de Anamaria Prodan la America Express: „Eu nu-s o prezență ieftină deloc”. Ar fi fost cea mai bine plătită concurentă

Romică Țociu, enervat de comentariul lui Aris Eram

Aris Eram i-a votat, la rândul său, pe Romică Țociu și Cătălin, argumentându-și decizia luată. Se pare însă că acest lucru nu a fost deloc primit bine de către actorul care nu consideră că are o echipă slabă. În replică, la testimoniale, acesta consideră, de fapt, echipa formată dintre Aris și Alexia Eram una care se situează la coada clasamentului. 

„Giulia și Vlad sunt o echipă mai bună și bineînțeles că aleg o echipă care e mai puțin bună, Romică și Cătălin. Ce să facem.”, a spus și Aris Eram.

„Sincer, chiar nu mă așteptam la această reacție a lui Romică, el este mereu foarte vesel, e prima oară când am văzut că i-a picat foarte rău.”, a declarat Alexia la testimoniale.

„Și acasă e bine. Votul Alexiei și a lui Aris l-am înțeles, nu vor să se bată cu Giulia și Vlad, doar că au folosit sintagma aceea cu o echipă puțin mai slabă, mai bine tăcea. Ei au de două, trei zile numai rateuri.”, a declarat vizibil supărat Romică Țociu.

VEZI și: Sânziana Negru, scoasă din minți de Iulia Albu la America Express: „Se trezește dimineața și se întreabă cu cine să mai aibă un conflict”

Iulia Albu și Mike au părăsit competiția

În final, însă, echipa Iuliei Albu a fost cea care a ajuns pe ultimul loc și, din nefericire, soarele din cufăr a fost de culoare roșie, lucru care le-a adus și eliminarea din competiție. 

„Mulțumim pentru această experiență tuturor, suntem, cu siguranță, mai bogați. Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine între noi, pe noi înșine. Vă mulțumim, Romică și Cătălin, pentru toate momentele frumoase. Și celorlalți… Nu suntem ipocriți, lucrurile se pot schimba oricând”, a fost mesajul de final al Iuliei.

VEZI și: Cum a decurs prima noapte petrecută împreună între Aris Eram și Laura Giurcanu, la America Express: „Nu am avut probleme unul cu celălalt în pat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel