Anamaria Prodan, motivul divorțului de primul soț, Tibi Dumitrescu: „Sunt un om foarte bun și știu că merită mai mult”

Data publicării:

Anamaria Prodan și-a adus aminte de sărbătorile petrecute în America, alături de primul său soț.

Înainte de a-l cunoaște pe Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a mai fost implicată într-o căsnicie între 1998 și 2007, alături de Tibi Dumitrescu. Cei doi au împreună două fete și chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate, aceștia au rămas în relații foarte bune, spre deosebire de ultima căsnicie a vedetei, care a avut extrem de multe urmări negative. Astfel, când își amintește de cele mai frumoase sărbători, impresara se duce direct cu gândul la momentele petrecute în America, unde totul arăta perfect. Mai mult, aceasta recunoaște că este foarte des întrebată de motivul care a dus la divorțul de bărbat, motiv pentru care a dezvăluia propria sa perspectivă.

„Crăciunul era o bucurie alături de Tibi, de familia lui, fetițele s-au născut, era ceva minunat. Cele mai frumoase amintiri sunt din America, din familia noastră, cu fetele. Erau foarte frumoase sărbătorile atunci, în familie. E ciudat, acum lumea mă întreabă de ce l-am lăsat pe primul soț. Pentru că sunt un om foarte bun și știu că merită mai mult decât pot eu oferi. Îmi aduc aminte cât e de frumos în Vegas de sărbători. Abia aștept să mă duc. Anul ăsta suntem toți acolo. Aici, acasă, rămâne partea a doua de familie, bătrânii”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.

VEZI și: Suma uriașă primită de Anamaria Prodan la America Express: „Eu nu-s o prezență ieftină deloc”. Ar fi fost cea mai bine plătită concurentă

Anamaria Prodan este într-o relație

În prezent, Anamaria Prodan recunoaște că nu mai este singură, ci își trăiește zilele alături de un bărbat misterios. Dacă în trecut, toată viața personală a impresarei a ocupat primele pagini, acum, aceasta spune că nu-și mai dorește să se facă vâlvă pe seama acestor subiecte, motiv pentru care a decis să nu mai dea curs informațiilor cu privire la lucrurile care se întâmplă în intimitatea sa. 

„Este adevărat, există cineva în viața mea amoroasă. Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre.

Eu m-am născut sub lumina reflectoarelor, este ok și cine stă lângă mine, înțelege viața mea și faptul că așa sunt construită. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată anterior.

Te-ar putea interesa și: „Avea mânie”. Artistul care i-a acoperit Anamariei Prodan tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf a făcut noi dezvăluiri



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel