Iulia Albu, motivul divorțului de Mihai Albu: „Ăsta este simplul adevăr. Mi-am dat seama că nu putem să continuăm...”

Data publicării:

Iulia Albu a oferit câteva motive pentru care a ajuns în prag de divorț cu tatăl fiicei sale.

Iulia Albu și Mihai Albu au decis să pună punct poveștii lor de dragoste în 2013, singurele lucruri care-i mai leagă în prezent fiind fiica lor, dar și numele de familie pe care vedeta îl poartă în continuare, după divorțul din 2013. Totul s-a întâmplat însă extrem de discret, iar aceasta nu a oferit la vremea aceea prea multe declarații în acest sens. Totuși, într-unul dintre interviurile oferite în trecut, criticul de modă dezvăluia faptul că singurul motiv are ar fi putut produce această ruptură a fost incompatibilitatea dintre ei doi. 

„Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili, ăsta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna”, a spus Iulia Albu, potrivit ciao.

VEZI și: Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, după ce a fost acuzat de Mihai Albu că nu are un loc de muncă stabil

„Cu doi ani înainte de divorț mi-am dat seama că nu putem să continuăm”

Chiar dacă despărțirea oficială a venit în anul 2013, Iulia Albu spune că s-a gândit cu mai mult timp înainte la acest lucru, însă a așteptat confirmările necesare până atunci. Cu toate acestea, vedeta mărturisește că totul s-a întâmplat într-un context extrem de prietenos, fără niciun pic de scandal, aceștia menținându-și o relație extrem de bună, chiar și după semnarea actului de la notar. 

„Am avut și lucruri în comun, doar că compatibilitatea noastră nu a fost până la capăt. Nu aveam interese comune. Cu doi ani înainte de divorț mi-am dat seama că nu putem să continuăm. Dar, a fost un divorț amiabil, nu a fost scandal. Am ieșit împreună de mână de la notar”, a explicat vedeta.

Citește și: Mihai Albu, marele regret legat de fiica sa, Mikaela. Dezvăluirea emoționantă făcută de designer: „Eu nu mai am ce să fac”

Care este partea de adevăr a lui Mihai Albu

Mihai Albu are însă propria sa ipoteză cu privire la despărțire. Extrem de sincer cu fanii săi, creatorul de pantofi spune că atitudinea vedetei a fost de vină pentru acest divorț. Iulia Albu și-a dorit dintr-o dată să iasă în evidență prin orice mijloace, lucru care nu a fost deloc pe placul acestuia. De asemenea, dacă înainte de căsătorie, bărbatul era cel care se bucura de cea mai multă notorietate, Mihai albu este conștient acum de faptul că stă „în umbra” fostei soții.

„Avea o găină, a venit cu o găină acasă, cu care am stat un an. Nu, glumesc, atitudinea, chestia asta de a ieși mereu în evidență.

Cu siguranță că a avut și o strategie, pentru că și-a păstrat numele. Eram cunoscut atunci și i-a folosit. În anul divorțului s-a angajat la Kanal D, cine era atunci? Fosta soție a lui Mihai Albu. Nu este clar? Eu nu apar la televiziuni ca ea, ea are notorietate mai mare, acum pot fi eu considerat  fostul ei soț, și nu ea.”, a declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii În Oglindă.

Te-ar putea interesa și: Iulia Albu vorbește despre căsătorie, la 10 ani de la divorț: „Ne-am dat seama de anumite lucruri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel