Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Prima reacție a antrenorului

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf și Universitatea Craiova au întrerupt contractul.

Laurențiu Reghecampf a rămas fără loc de muncă, după ce Universitatea Craiova a anunțat faptul că fostul partener al Anemariei Prodan nu mai antrenează echipa. Acest lucru a fost confirmat și de acesta, care, de acum, este liber de contract. Laurențiu Reghecampf a preluat această echipă în luna iulie 2021, obținând, în tot acest timp, 25 de victorii și 12 înfrângeri.

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vreau să mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a spus Laurențoi Reghecampf pentru Digi Sport.

Anunțul oficial făcut de Universitatea Craiova

Anunțul oficial al întreruperii de contract a fost făcut chiar de Universitatea Craiova, pe pagina personală de Facebook. Acolo se spune că decizia a fost luată împreună cu încă soțul Anemariei Prodan, căruia echipa îi mulțumește pentru aportul adus până acum. Nu este menționat nimic însă de cauza plecării. 

Printre posibilele nume care se vehiculează că îi pot lua locul lui Reghecampf se numără Mirel Rădoi și Laszlo Balint, care sunt liberi de contract, dar și Liviu Ciobotariu, care și-a prelungit contractul la FC Volungtari, potrivit sursei citate.

”Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova, pe pagina oficială de Facebook.

Elena Merișoreanu s-a întâlnit cu Corina Caciuc. Ce părere are cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan despre actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf

Ce spunea Anamaria Prodan despre situația lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan a vorbit recent despre conflictul care a apărut între fostul ei partener și gruparea pe care o antrena. Aceasta spunea faptul că Laurențiu Reghecampf se identifica cu alte nume mari din acest domeniu, însă nu este vorba despre așa ceva. De asemenea, impresara a ținut din nou să puncteze faptul că toate aceste schimbări au venit de când el a decis să plece pe o cale separată față de ea. 

"Reghe se ține de contract. Nu există prietenie cu Rotaru. El asta a învățat de la mine, contractul se duce la bun final. El a învățat mai puțin pe parte de contracte. A fost obișnuit să stea liniștit, cu contracte perfecte. E greu ca antrenor dacă nu faci performanță.

El vrea să fie ca Lucescu, Olăroiu să își ia ce jucători vrea. Măiestria lui s-a văzut la Chiajna și în primul mandat la FCSB, când nu au fost bani. Laur are nevoie de cineva puternic.

Lui îi e teamă de jurnaliști, de tot. El cât era soțul meu nu avea probleme. Cu mine nu avea Facebook, Instagram. Astea erau lucruri de puști. El nu a putut sta pe drumul ăsta și asta l-a afectat.", a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.

Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Laurențiu Reghecampf. Despre ce au discutat cei doiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 13 iun 2022, 07:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience