Anamaria Prodan, ipostază de infarct. Cum s-a pozat vedeta pe rețelele de socializare

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan s-a pozat într-o ipostază care a tăiat respurația tuturor.

Anamaria Prodan continuă să-și uimească fanii prin ipostazele sexi în care se pozează pe rețelele de socializare. Dacă până acum, impresara s-a fotografiat fie în lenjerie intimă, fie la piscină, unde și-a pus în evidență formele generoase, dar și silueta de invidiat, acum, aceasta pare că este chiar în propria locuință. Totuși, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a scăpat de tot de inhibiții, fotografiindu-se, de data aceasta... în cadă. 

Impresara este lipsită și de haine, spuma fiind cea care îi acoperă cele mai importante părți ale corpului.

Cum se menține Anamaria Prodan în formă

În urmă cu puțin timp, impresara a dezvăluia cum a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme. În acest sens, Anamaria Prodan este extrem de mândră de rezultatele sale, care au făcut-o să fie una dintre cele mai râvnite prezențe feminine de la noi din țară.

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a mărturisit Anamaria Prodan la gsp.ro.

Cum arată meniul de dietă al impresarei

În cea mai pare parte, alimentația este cea care a ajutat-o pe vedetă să mențină rezultatele dorite, după cum dezvăluia chiar ea. Pe lângă asta, nu au lipsit, bineînțeles, nici sportul sau procedurile la salon, care să îi modele frumos corpul.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a povestit sexy impresara, în urmă cu puțin timp, pentru Click.ro.

Ce spunea Anamaria Prodan chiar înainte ca Laurențiu Regehcampf să plece de la Universitatea Craiova

Chiar cu puțin timp înainte ca fostul ei partener și echipa pe care o antrena să întrerupă contractul, Anamaria Prodan prevedea situația ce urma să vină. Aceasta spunea că Reghecampf nu este în relații deloc bune cu clubul și că tinde să viseze prea mult.

"Reghe se ține de contract. Nu există prietenie cu Rotaru. El asta a învățat de la mine, contractul se duce la bun final. El a învățat mai puțin pe parte de contracte. A fost obișnuit să stea liniștit, cu contracte perfecte. E greu ca antrenor dacă nu faci performanță.

El vrea să fie ca Lucescu, Olăroiu să își ia ce jucători vrea. Măiestria lui s-a văzut la Chiajna și în primul mandat la FCSB, când nu au fost bani. Laur are nevoie de cineva puternic.

Lui îi e teamă de jurnaliști, de tot. El cât era soțul meu nu avea probleme. Cu mine nu avea Facebook, Instagram. Astea erau lucruri de puști. El nu a putut sta pe drumul ăsta și asta l-a afectat.", a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova

”Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat Universitatea Craiova, pe pagina oficială de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel