Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua. Vedeta a spus adevărul: „Eu chiar aveam o problemă cu asta”

Data publicării:

Carmen de la Sălciua a fost acuzată în repetate rânduri că ar poza indecent. Ce răspuns le-a dat vedeta fanilor? 

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă calitățile sale vocale sunt apreciate de foarte mulți oameni, în mediul online aceasta primește adesea critici cu vedere la imaginile pe care le postează. Cântăreața este acuzată că pozează prea indecent. 


„Așa scrie în Biblie? Să apari în majoritatea pozelor cu un decolteu gigantic? Spui una și faci alta...”, a fost remarca unui fan de pe Instagram.


„Ar fi drăguț dacă ai vorbi în cunoștință de cauză! Decolteul gigantic e ceea ce probabil ai vrea să vezi, dar nu și ceea ce e cu adevărat”, i-a transmis Carmen de la Sălciua. 

 


Vedeta este foarte des întrebată despre operațiile estetice pe care le are. Carmen de la Sălciua a mărturisit că nu are implanturi mamare, iar singura intervenție este cea de la nivelul nasului, deoarece era foarte complexată de acest aspect. 


„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel