Carmen Brumă, trei reguli pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în vacanță. Vei obține imediat rezultate

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă le-a dezvăluit fanilor săi ce trebuie să facă, dacă au acumulat kilograme în plus pe timpul vacanței de vară.

Vara a trecut și, odată cu ea, și vacanța s-a dus, pentru majoritatea persoanelor. Astfel, după câteva săptămâni pline de răsfăț, silueta poate să fi suferit și ea ceva modificări, mai ales în cazul persoanelor care au ales să se delecteze cu fel de fel de preparate „interzise” pentru orice dietă. Totuși, poți da rapid jos kilogramele în plus, dacă respecți câteva reguli de bază, spune Carmen Brumă. Dacă le vei urma cu atenție, celebra antrenoare de fitness spune că îți vei putea intra rapid în forma de odinioară. 

„Trei sfaturi care să te ajute să dai jos eventualele kilograme acumulate în vacanță. 1. Nu pleca niciodată la cumpărături pe stomacul gol, pentru că riști să cumperi cât mai multe alimente periculoase pentru siluetă. 2. Mestecă fiecare gură de mâncare de cel puțin 20 de ori, înainte de a o înghiți, pentru că astfel de vei sătura cu mai puține alimente, iar digestia va fi mult mai ușoară. 3. Cântărește-te doar o dată pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată Carmen Brumă complet nemachiată, la 46 de ani. Vedeta s-a pozat fără niciun strop de machiaj pe față

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Cum scapi de celulită

Nu doar kilogramele în plus reprezintă o reală problemă pentru anumite persoane, ci și celulita. Totuși, Carmen Brumă liniștește femeile care se regăsesc aici, întrucât, spunea ea, peste 90% dintre doamne au această problemă, din diferite motive. Partea cea mai bună este că  o putem preveni sau combate, anunță ea, dacă apelăm la câteva trucuri de bază.

„Încep cu o veste bună care să ne elibereze de „povara” eliminării celulitei. TOATE FEMEILE AU CELULITĂ ( la un moment dat pe parcursul vieții, statisticile spun peste 90% dintre femei)!
Construcția noastră, profilul hormonal, structura țesutului conjunctiv ne predispun la această „imperfecțiune” a pielii.

Sigur că sunt și alte cauze (alimentație dezechilibrată, fumat, sedentarism, constipație, predispoziție genetică etc) care conduc la apariția ei, și, în funcție de acestea , celulita este mai mult sau mai puțin vizibilă.”, mai spunea Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă de cheesecake: „Rezultatul este delicios și sănătos”. Se prepară simplu și este potrivit pentru orice dietă

5 reguli pentru a scăpa de celulită

Așadar, dacă și tu te regăsești în acestă problemă, Carmen Brumă a enunțat 5 reguli pe care trebuie să le pui în practică în viața de zi cu zi, care vor duce în timp la dispariția celulitei.

„Un scop realist este reducerea ei nu eliminarea și, din experiență mea, ajută următoarele:
1. Eliminarea (reducerea) zahărului, fumatului, alcoolului, grăsimilor hidrogenate
2. Consumă constant alimente cu OMEGA 3 , legume crude de diverse culori și bea suficientă apă
3. Antrenamente care să combine exerciții cu greutăți în circuite pe diverse grade de intensitate, exerciții cardio de tip hiit care pot fi eficiente în schimbarea compoziției corporale.
4. Suplimente gen colagen, acid hialuronic, OMEGA 3, superoxid dismutaza, astaxantina, MSM
5. Creme diverse și tratamente dermato cosmetice. Din experiența mea, rezultate bune se obțin cu creme care conțin cofeină, alge marine, iederă și tratamente cu radiofrecvență și biostimulare electrică.”, a continuat Carmen Brumă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel