Carla's Dreams, motivul pentru care poartă mască. Artistul a recunoscut: E mai uşor să vorbeşti

Data publicării:
Sursa foto: Carla s Dream, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carla s Dream, instagram

Carla's Dreams a dezvăluit motivul pentru care își ascunde chipul.

Carla's Dreams a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din showbizul românesc. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat care este motivul pentru care artistul își ascunde chipul sub o mască. Acesta a mărturisit că îi este mult mai simplu să vorbească atunci când este mascat. De asemenea, acesta a recunoscut că a criticat de mai multe ori atitudinea artiștilor. 

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a mărturisit acesta, potrivit Wowbiz.

Carla's Dreams: Nu este simplu din cauza unui standard

La un moment dat, artistul ar fi fost surprins fără mască, însă nu se cunoaște încă identitatea sa. 

„Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. (…) Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi”, a declarat artistul.

Citește și: Natalia Duminică, despre problemele de sănătate cu care se confruntă după ce a fost eliminată de la Survivor România: „Mă cam sperie puțin”

Oana Roman, replică DURĂ după comentariile făcute de Iulia Albu la adresa ei. Ce a transmis vedeta: „Nici nu te încadrezi în bunul simț”

Irina Loghin, rețeta sănătății, la 83 de ani. Alimentele de care se ferește: Tot răul din organism vine de la alimentație

Lora a apelat la terapie pentru a trece de perioadele grele: „Nu mai știi ce e real și ce nu”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel