Oana Roman, replică DURĂ după comentariile făcute de Iulia Albu la adresa ei. Ce a transmis vedeta: „Nici nu te încadrezi în bunul simț”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman și Iulia Albu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman și Iulia Albu, instagram/ colaj foto

Oana Roman a avut o replică dură la adresa Iuliei Albu, după ce criticul de modă a făcut căteva comentarii legate de ținutele vedetei. 

Oana Roman nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce Iulia Albu i-a criticat ținutele. Soția lui Marius Elisei este de părere că meseria de comentator a Iuliei Albu i se pare „ciudată” și că pentru ea este mai important bunul simț decât bunul gust. 

Oana Roman, atac la adresa Iuliei Albu

Vedeta a publicat mai multe stories pe pagina sa de Instagram, acolo unde a mărturisit că bunul gust nu este universal și nu ar trebui să fie implicat când se dă verdictul despre alte persoane. 

„Mi se pare o meserie cel puțin ciudată. Bunul gust este un lucru absolut subiectiv, ceea ce mie mi se pare de bun gust, poate altora li se pare de prost gust, nu e universal valabil.

Nu cred că e valabil să invocăm bunul gust pentru a da verdicte despre alții. În schimb, bunul simț e universal valabil, e o normă pentru toată lumea”, a spus Oana Roman.

Oana Roman: „Nici nu te încadrezi în bunul simț”

În continuare, Oana Roman a spus că persoanele care îi comentează pe alții folosindu-se de o poziție de „falsă superioritate” nu au bun gust.

„Eu prefer să fiu pentru unii de prost gust și să rămân de bun simț pentru mine și pentru alții. Pentru toți ar trebui să conteze mai mult bunul simț decât bunul gust. Când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate, nici nu te încadrezi în bunul simț pentru că te preocupă mai mult cancanurile. Prefer să fiu de bun simț decât să fiu considerată de bun gust de unii care nu contează”, a mai spus aceasta.

 

Iulia Albu, în război cu Alex Velea

Iulia Albu și Alex Velea se află într-un scandal de mari proporții. În urmă cu câteva zile, în cadrul unei rubrici TV,criticul de modă a spus despre Alex Velea că are lanț de manelist și i-a dat nota trei pentru vestimentație. Ulterior, artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care a jignit-o pe Iulia Albu. Subiectul a fost deschis și de Radu Țibulcă, care a adus-o inițial în discuție pe Dana Budeanu.

„Mi-a zis Dana Budeanu că sunt fătălău. Mi-a dat și block, așa că pot să zic orice de ea. Dar Iulia Albu a zis că sunt mișto.”, a spus gazda podcastului.

„Nu cred că te știa. Dacă știa cu ce te ocupi, probabil nu zicea asta. La mișto ți-a zis. Mie Iulia Albu mi-a zis că sunt cocalar. Mi-a dat 0 la purtare.”, a explicat Alex Velea.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel