Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, la o lună de la externare: „Nu sunt șanse să revină în concerte”

Data actualizării: | Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu a trecut peste o cumpănă grea în urmă cu mai bine de o lună. Artistul a fost internat în spital timp de 14 zile. 

Benone Sinulescu a stat în spital aproximativ două săptămâni, după ce i s-a făcut rău în casă. Inițiat, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au stabilizat.

Soția lui Benone Sinulescu, primele declarații despre starea de sănătate a artistului: „E pe calea cea bună”

La o lună de la externare, apropiații artistului au declarat pentru impact.ro că starea acestuia de sănătate este încă sub semnul întrebării și că nu sunt șanse ca acesta să revină pe scenă pre curând. De asemenea, apropiații au dezvăluit că familia artistului se gândește să îl ducă pe Nea Beni în Franța, pentru mai multe investigații. 

”Nea Beni este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat și cu o infecție urinară, pentru care a luat antibiotice. Anul acesta nu sunt șanse să revină în concerte, pe scenă, probabil la începutul anului viitor.

Unii medici susțin că, dacă va fi operat la inimă, îi va fi mai bine, căci tratamentul medicamentos nu este suficient, dar Benone se teme. Este îngrijit de soție, dar și cadre medicale. La un moment dat, familia s-a gândit să îl ducă și în Franța, la un consult medical”, au dezvăluit apropiații artistului pentru impact.ro

Benone Sinulescu nu va mai urca pe scenă din cauza problemelor medicale. Suma colosală pe care o câștiga artistul de la nunți și evenimente


Ce spune soția artistului

Elena Sinulescu a vorbit și ea despre starea de sănătate a soțului ei și spune că acesta se simte mult mai bine și că deocamdată nu se pune problema unei intervenții chirurgicale. 

 

”Am citit şi eu diverse ştiri pe tema asta, cum că ar avea nu ştiu ce vene ale inimii înfundate. Trebuie să vă spun că medicii au stabilit că nu e cazul pentru aşa ceva. Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili.


Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că colesterolul îşi spune şi el cuvântul, dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem aşa sau pe dincolo. Ca atare, nu aveam ce să refuzăm. Nici eu, nici soţul meu!”, a declarat soția lui Benone Sinulescu pentru impact.ro.


Mai mult, soția artistului dezvăluie că acesta nu și-a pierdut vocea și nici bucria de a cânta și să obișnuiește să cânte prin casă. Maestrul vrea însă să stea departe de ochii publicului o perioadă.

 

”Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a mai spus Elena Sinulescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel