Soția lui Benone Sinulescu, primele declarații despre starea de sănătate a artistului: „E pe calea cea bună”

Data publicării:
Benone Sinulescu, sursa facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, sursa facebook

Elena Sinulescu a oferit primele declarații despre starea de sănătate a soțului ei, după ce a fost externat din spital. 

Benone Sinulescu a fost externat din spital în urmă cu o săptămână, după ce a stat 14 zile internat. Chiar dacă fostul impresar se arată îngrijorat cu privire la modul în care este îngrijis artistul după externare, soția acestuia spune că maestrul se simte din ce în ce mai bine. 


„Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă. Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută! Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa, că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță”, a spus Ionuț Pavel la Antena Stars.


Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a stat în spital aproximativ două săptămâni, după ce i s-a făcut rău în casă. Inițiat, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au stabilizat.


Elena Sinulescu a oferit primele declarații despre starea de sănătate a soțului ei. Benone Sinulescu se simte bine și chiar îi cântă soției lui. 


„Starea lui e una bună. E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul. Nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, a declarat Elena Sinulescu pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel